AK Parti Çanakkale Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi.

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Kadın Kollarının organize ettiği " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı nedeniyle kadınlar Türkan Saylan Sosyal tesislerinde bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Kadın Kollarının organize ettiği " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı nedeniyle kadınlar Türkan Saylan Sosyal tesislerinde bir araya geldi. AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, “Her yıl olduğu gibi bu yılda AK Parti Kadın Kollarımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program da bir araya gelmiş bulunmaktayız. Toplumsal alanın tamamında söz sahibi olan kadınlarımız yaşamın ayrılmaz bir parçası ve toplumun temel taşlarından olmuştur. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize damga vuran kadınlarımızın haklarını ne yapsak ödemeyiz. Sahip olduğu erdem ve sorumlulukla bu günümüz ve yarınımız için bizlere umut ve güven veren ve bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen fedakar kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor, bu programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliğine, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, AK Parti Belediye Başkan AdayıAyhan Gider ve Kıymetli Eşi Ayşe Gider, Cumhur İttifakı Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Tülay Ömercioğlu, İl ve İlçe teşkilatları ve çok sayıda kadın katıldı.