AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan memleketi Çanakkale'de köprüye çıkarma yaptı.

TAKİP ET

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte memleketi Çanakkale'ye gelen Turan, 1915 Çanakkale Köprüsüne siyaset yatırımı diyen muhalefette memleketi Lapseki'den cevap verdi

Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte memleketi Çanakkale’ye gelen Turan, 1915 Çanakkale Köprüsüne siyaset yatırımı diyen muhalefette memleketi Lapseki’den cevap verdi. 

Turan yaptığı açıklamada” Onurla gururla takip ettiğimiz, dünyanın en uzun asma Köprüsünü yapan ekibiz hamdolsun. Bu köprü bittiğinde bizden sonraki siyasetçiler bir diyecek ondan sonra diğerlerini saymaya başlayacak. 
Seçim yatırımı dediler 20 sene bitmez dediler, adım adım takip ettik. 18 Mart 2023 de asyadan Avrupa bir daha bağlamanın keyfini yaşayacağız. 
Ne Gerek Vardı Diyenlere Cevap Turan dan Geldi 
Ne gerek vardı diyorlar, ne gerek vardı diyenlere buradan sesleniyorum siz onu kışın gemi kalmadığında ambulansla hastaneye gitmek için bekleyene sorun, balık haline yetişmeyen balıkçıya sorun şeftalisini kiranızı ihracat etmek isteyen ama ulaşımda sıkıntı çeken üreticiye sorun. Bu köprüyü bir araç sayısına bağlamak vizyonsuzluğu hak değil adalet değil, bir çok tarım fabrikası köprü bitecekse OSB yer alırız diyorlar. Ulaşım garantisi yoksa nasıl gidecek bu memlekete yapılan hizmete siyasi parti gözetmeksizin sahip çıkmak hepimizin görevi olması lazım” dedi.


AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan memleketi Çanakkale’de köprüye çıkarma yaptı.