AK PARTİ MERKEZ İLÇE SİGARA İLE MÜCADELE EDİYOR.

TAKİP ET

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı sigara ile mücadele ediyor.

Günümüzün en büyük bağımlılığı olan sigara bağımlılığına karşı kampanya başlatan Ak Parti Merkez ilçe başkanlığı mahallerde gerçekleştirdiği ziyaretler ile sokak sokak gezerek sigara ile mücadele ilgili broşür dağıtıyor, mahalle ofislerde uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen bilinçlendirme toplantıları yapıyor.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı son olarak kendilerine ulaşan altmışa yakın sigara bağımlısı hemşerimizi Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine götürerek orada hekimlerin kontrolünden geçirdi ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin YILDIZ, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ak Parti hükümetleri tarafından başlatılan dumansız hava sahası ve sigara ile mücadele kampanyaları sayesinde halkımız rahat bir nefes alsın ömrüne ömür katsın istiyoruz dedi. Halka sigarayı bırakma çağrısı yapan Yıldız ve merkez ilçe yönetimi, sigarayı bırakmak isteyen tüm halkımıza kendilerinin her türlü desteği verebileceğini söyleyerek devletimizin tüm kurumları ile bu mücadelede seferber olduğunu, sağlık kuruluşlarından eğitim kurumlarına kadar her kurumun sigara ile mücadele eden vatandaşımızın yanında olduğunu söyledi.