AK Partili Turan'dan Fevpaşa Mahallesine 2 bin maske

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinin kullanması için 2 bin adet maske desteğinde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinin kullanması için 2 bin adet maske desteğinde bulundu.

Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak, mahallelerinde Kovid-19 görülmesi üzerine sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Konunun ciddi olduğunu ve tüm mahalle sakinlerinin hijyen kurallarına uymaları  tavsiyesinde bulunan Işıldak, mesajında şunları kaydetti:

“Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ve sevgili dostlarım; mahallemizde de ne yazık ki pozitif vaka tespit edildi. İçinde bulunduğumuz süreci atlatabilmemiz ve sağlıklı günlerimize yeniden kavuşabilmemiz için lütfen uyarıları dikkate alın zorunlu haller dışında dışarı çıkmayın çıktığınızda sosyal mesafeye uyup maskelerinizi kesinlikle takın hatta çift maskeyle kendinizi koruyun. Ellerinizi bol bol sabun ile yıkayıp dezenfekte edin.”

Hacı Ramazan Işıldak’ın paylaşımının ardından, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Fevzipaşa Mahallesi sakinlerinin kullanması için 2 bin adet maske desteğinde bulundu.

Muhtar Işıldak, Bülent Turan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Maskelerin dağıtımına başladıklarını belirten Işıldak, “Çanakkale Milletvekili sayın Bülent Turan beyefendiye ,
Çanakkale Valisi sayın İlhami Aktaş 
Beyefendiye, Kızılay Başkanı sayın Ergin Sezen beyefendiye Fevzipaşa  Mahallesi Muhtarlığına yapmış oldukları  Maske yardımı için Fevzipaşa Mahallesi halkı adına çok teşekkür ederim .”