AKP'DEN EMNİYETE TAZİYE ZİYARETİ

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve il yönetimi, bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kahraman Şehit polis Kenan Kumaş için Çanakkale İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden’e taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul’da Sultanahmet Meydanında düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Kenan Kumaş için, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve yönetimi İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden’e taziye ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Erdener Can taziye ziyaretinde yaptığı konuşmada polis memuru Kenan Kumaş’ın görevini yaparken şehit düşmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, “Vatandaşlarımızın can ve mallarını korumak için gecesini gündüzüne katan polis memuru arkadaşlarımızın başı sağ olsun” dedi.

İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Şehit düşen arkadaşımızın ailesinin ve yakınlarının acısını içimizde taşıyoruz. Bu olayın faili hayatını kaybetmiş olsa da azmettiricilerinin bir an önce yakalanması için büyük çaba harcandığını biliyoruz. Sorumluların yakalanarak adalet karşısında hesap vermesi çok fazla bir zaman almayacaktır. Türk Polisi her şartta görevini en iyi şekilde yapmaya devam edecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Anneler Ve Oğulları Futbol Maçında Buluştu