Ayhan Gider' Ak Parti bir siyasi partinin ötesinde bir dava hareketidir ve bir ailedir.

TAKİP ET

Son günlerde ilimizdeki bir haber sitesinin yayını üzerine başlayan dar kapsamlı tartışmanın bugün bir ulusal sitede yer almış olduğunu üzülerek gördük.rnrn 

Son günlerde ilimizdeki bir haber sitesinin yayını üzerine başlayan dar kapsamlı tartışmanın bugün bir ulusal sitede yer almış olduğunu üzülerek gördük. 

Haberin yer alış şekli de içeriği de gerçeği yansıtmamaktadır. 

Ak Parti Çanakkale’de ne mevcut milletvekillerimiz ne de bundan önce görev yapan milletvekillerimizin bir sorunu olmadığı gibi parti yöneticilerimiz arasında da bir tartışma bir kavga ortamı yoktur. 

Hele ki siyasi konuların  personel hareketleri düzeyine daha doğrusu düzeysizliğine indirgenmiş olması ne Ak Partide ne de Çanakkale’de bir siyaset tarzı değildir, olamaz. 

Bülent Turan sadece Çanakkalemizin değil Türk siyasetinin önemli aktörlerinden biridir ve Çanakkaleliler bununla ancak gurur duymaktadırlar. 

Mehmet Daniş sadece “eski milletvekili” değil partimizin kurucusu, üç dönem milletvekilimiz şu anda da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yrd olarak ilimizin yüzünü ağartan önemli bir karakterdir. 

Çanakkalemizin böyle gerçekdışı beyanlarla ülke gündeminde tartışılma çabasını şiddetle kınıyorum. 

Ak parti bir siyasi partinin ötesinde bir dava hareketidir ve bir ailedir. 

Türk Milleti de, her seçimde bu tanımı tasdik etmektedir.

 

Ayhan Gider Ak Parti Çanakkale Milletvekili