Başkan Edebali Belediye Personeli İle Bayramlaştı

TAKİP ET

Başkan Edebali Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mesai arkadaşları ile bir araya gelerek kurban bayramlarını kutladı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye ana binası ile dış birimlerde görev yapan belediye çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek kurban bayramlarını kutladı. Bayramların birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği manevi zamanlardan biri olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Bayramlaşma sayesinde şehir hayatının telaşında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret etme imkanı buluyoruz. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak bugün burada her zaman birlikte olamadığımız, görüşemediğimiz mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğu içindeyiz. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.
Yıldırım olarak 700 bini aşkın nüfusuyla büyük bir aile olduklarını söyleyen Edebali, "İlçemizdeki 16 ayrı noktada kapalı ve açık pazar alanlarını kurban kesim alanı olarak düzenledik. Buralarda veteriner kontrolünde konusunda uzman kasaplarımız ve İslami usullere uygun kesim için din görevlilerimiz hizmet verecekler” şeklinde konuştu.
Edebali, ayrıca kurban bayramlarında sıkça yaşanan sahibinin elinden kaçan boğalara karşı önlem aldıklarını da söyleyerek, konusunda uzman kişilerden oluşan ‘boğa timleri’ ile olaylara anında müdahale edileceğinin bilgisini verdi.