BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN, ZİYARETLERİNE YEREL BASINDAN DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Yerel seçim için kampanyalara başlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, merkez ilçe yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaretlerine yerel basından devam etti.

Yerel seçim için kampanyalara başlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, merkez ilçe yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaretlerine yerel basından devam etti. Başkan Ülgür Gökhan, Aynalı Pazar Gazetesi, Kalem Gazetesi, Haberci Çanakkale, Boğaz Medya ve Gündem Gazetesi’ni ziyaret etti.

“Meclis Üyelerimiz Daha Güçlü ve Özgüvenli”

Gökhan ziyaretlerde, seçimlere dair konuşurken; “Cumhuriyetin 100. yılında Çanakkale’yi bereket, huzur ve kardeşlik kenti, daha fazla yaşam ve dünyadaki örneklerde olduğu gibi Çanakkale’ye yakışır sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelere ağırlık vereceğiz. Yerelden kalkınma, kültür-sosyal yaşam ve üniversite ayağımızı daha güçlü kılacağız. Daha yaşanır daha mutlu bir kent haline gelme projelerini üretiyoruz. Meclis üyelerimiz de daha güçlü ve özgüvenli. Kimsenin önerisi ve birilerinin adamı değil. Hepsi kendilerine oy verenlerin, halkın adamı.” ifadelerini kullandı.

“Hem Kır Hem Kent İçin” 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuşmalarının bir bölümünde; “Çanakkale’yi estetik, kırsal kalkınma yönünden ele alacağız. Çanakkale’nin ekonomisi büyük oranda tarıma dayalı. Hem kent hem kır dediğimiz bir proje süreci yaşayacağız. Hem tüketici, hem üretici açısından rahat pazara ulaşması açısından çalışacağız. Basın önemli. Halkın sağlıklı haber alma hakkı var. Burada, olayları çarpıtarak olmamışı olmuş gibi göstermek hoş değil.” dedi.

“Yerel Basın ve Yerel Yönetimler İş Birliği İçinde Olmalı”
Gökhan, yerel basın hakkındaki düşüncelerini aktarırken; “Vatandaşın sağlıklı haber alma hakkı korunmalı. Eleştiriye de hazırız. Basın doğru ve objektif haber verecek, köşelerde yorum olabilir elbette. Basından beklentim bu ama bunun kararı da halk tarafından verilecek. Yerel basın ve yerel yönetimler iş birliği içinde olmalı. Fox TV’nin yerel haberlere yer vermesini çok önemsiyorum. Çok iyi bir iş yapılıyor.” dedi.
“4 Yıldır Adaylarla Çatışmamız Olmadı”

Gökhan, Barışın Kenti vurgusu yaparken şöyle konuştu: “Ankara’dan gelen para burada yaşayan kişiler için. Dolayısıyla bu kaynakların yerel yönetimler tarafından ciddi hesabının verilmesi lazım. Ben bu anlayışı gözetiyorum. Onun için her aday önerilerini ortaya koyacak, çatışmaya gerek yok. 4 dönemdir Çanakkale’de Ak Parti’nin adayları ile hiçbir çatışmamız olmadı. Çanakkaleliler bu bakımdan şanslı.”