BENER'DEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

TAKİP ET

İYİ Parti'nin yeni il başkanı, Pazar günü gerçekleşecek olan İl Kongresi'nde belirlenecek. Kongre öncesinde ise İYİ Parti'de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sandık kurulmasına artık saatler kala, İYİ Parti İl Başkan Adayı Av. Eşref Bener Varol, Troy Huqka’da hem merkez hem de ilçelerden gelen delegelerle yemekte buluştu. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen yemek organizasyonuna, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli ve Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’de katıldı. İl Başkan Adayı Av. Varol yapmış olduğu konuşmasında, “Siyasetten hiçbir karşılık beklemeyenleriz. Hiçbir şekilde kendi çocuklarımız için değil, tüm ülke çocukları için siyaset yapanlarız” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen organizasyon, saat 19.00’da başlarken, tüm ilçelerden yemeğe katılanlar oldu. Özellikle Biga’dan gelen 2 otobüs partili hem takdir gördü hem de dikkat çekti. Öte yandan, organizasyonda, özellikle bugüne kadar parti için emeği olan herkese teşekkür eden Av. Eşref Bener Varol, uzun süre alkış aldı. İlçe Başkanları ve delegelere hitaben konuşan İl Başkan Adayı Av. Varol, “Biz vatan seviyoruz. Biz vatan için çıktık bu sahaya” dedi.

“KENDİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DEĞİL, TÜM ÜLKE ÇOCUKLARI İÇİN SİYASET YAPANLARDANIZ”
İYİ Parti İl Başkan Adayı Av. Eşref Bener Varol, “Siyasetten hiçbir karşılık beklemeyenleriz. Hiçbir şekilde kendi çocuklarımız için değil, tüm ülke çocukları için siyaset yapanlarız.
Meral Hanım Çarşamba günü grup konuşmasına çıktığında, tüm Türkiye’ye neye ihtiyacı varsa, Türkiye’deki parmak basılması gereken konular nelerse, tek tek cevap veriyor. Siyasetin çok değerli kişilerine rozetlerini takıyor ve bir kere daha bizim gözlerimizi parlatıyor. Şimdi bizimde, il seçiminden sonra, Allah izin verirse, kazansak da kaybetsek de hiç fark etmez, çünkü kazanan İYİ Parti’dir. İl seçimlerine kaybeden yoktur, tek bir kazanan vardır o da partimizdir.

“BİR KAÇ SİYASİ ELEŞTİRİYE GÖĞÜS GEREMEYECEKSEK, BU İŞİ YAPMAYALIM”
Rozetler takmaya, Çanakkale’de yeni üyeler yazmaya, Çanakkale’de İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Çanakkale’nin buna ihtiyacı var. Çanakkale Türkiye’nin göz bebeği ve manevi başkentidir. Çanakkale’de siperler arasında, kurşuna göğüs geren atalarımızdan sonra biz siyaseten bir kaç eleştiriye göğüs geremeyeceksek bu işi yapmayalım. Siyasi eleştiriler çok normal. Yanlışsa yanlışı başımızın üzerine alır devam ederiz, doğrulturuz. Eleştirilerin hepsine açığız. Hepinizin her bir eleştirisinin, fikrinin başımın üzerine yeri var. Sadece bugün değil, her gün. İstişare olmazsa olmazdır. Bu partiyi demokrasinin beşiği sayıyoruz.

“ZENGİNLİK, İNSAN GÜCÜYLE, KALPTEN İNANAN İNSANLARLA OLUR”
Bakın bu organizasyon, diğer adayımızın yaptığı organizasyon, partimizin ne kadar zengin olduğunu gösteriyor. Sizler bizim zenginliğimizsiniz. Biz bu zenginlik sayesinde iktidar olacağız. Zenginlik iktidarın verdiği güçle, ihale alarak olmaz. Zenginlik insan gücüyle, kalpten, inan insanlarla olur. Biz vatan seviyoruz. Biz vatan için çıktık bu sahaya” ifadelerini kullandı.