BİGA TSO'DAN BİGA TİCARET BORSASI'NA "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

TAKİP ET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) yöneticileri, Biga Ticaret Borsası'nın yeni yönetimini ziyaret etti.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sedat Çakır ve Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 03 Kasım 2022 Perşembe günü saat 16.00’da Biga Ticaret Borsaı’nı ziyaret etti.

05 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen Biga Ticaret Borsası organ üyelikleri seçiminde Borsa Başkanlığına seçilen Bülent Baş ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, seçim sonucunun Biga’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Doğan, Biga’nın birlikteliğe ihtiyacı var. Hem sanayinin hem ekonominin hem tarımın hem ticaretin gelişmesi için Biga’nın güçleri birleştirmeye ihtiyacı olduğunu, ortak paydanın Biga ve hedeflerinin ise yine Biga’nın ekonomik gelişimi olduğunu ifade ederek, Biga’da sürdürülen bazı proje ve çalışmaların hayata geçmesinin hep birlikte hareket ederek ve güç birliği yaparak mümkün olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş ise; "Birlik ve beraberlik içerisinde Biga’daki tüm kurumlar ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek, bundan sonra süreçte devam eden ve yeni projelerde diyalog içerisinde bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.