BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

TAKİP ET

Çanakkale siyasetinin gülen yüzü Jülide İskenderoğlu mazbatasını aldı. Çok sayıda partilinin katıldığı törende AK Parti kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

 

Çanakkale siyasetinin gülen yüzü Jülide İskenderoğlu mazbatasını aldı. Çok sayıda partilinin katıldığı törende AK Parti kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

Törenin ardından kısa bir açıklama yapan İskenderoğlu; "Gece gündüz demeden Çanakkale için çalışmaya devam edeceğiz. Öyle bir çalışacağız ki bize oy vermeyenler pişman olacak" dedi.


 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Çanakkale'nin sempatik, güler yüzlü, çalışkan kadın milletvekili Jülide İskenderoğlu Çanakkale Adalet Sarayı'nda yapılan törenle milletvekilliği mazbatasını aldı. Törene partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde Adalet Sarayı'na gelen İskenderoğlu, mazbata töreninin ardından kısa bir açıklamada bulundu. Törene katılan vatandaşlar ile tek tek ilgilenen İskenderoğlu;"Bizi bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimden önce dediğim gibi vekillik koltuğu benim değil tüm Çanakkale'nin Çanakkalelilerindir. Bu güne kadar nasıl gecemizi gündüzümüze katarak çalıştıysak, bugünden sonra da AK Parti Grup Başkan Vekilimiz, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan ile ele ele verip Çanakkale için birlikte çalışacağız, Çanakkale'ye birlikte hizmet edeceğiz. Allah bizi utandırmasın. Bize oy veren vermeyen bütün Çanakkaleli hemşirelerimizin milletvekilleriyiz. Öyle bir çalışacağız öyle bir hizmet edeceğiz ki bize oy vermeyen vatandaşlarımız keşke oyumuzu AK Parti'ye verseydik diyecekler” şeklinde konuştu.