"BU DA AK PARTİNİN FARKI OLSUN"

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan bir dizi ziyaret için Lapseki ve Kepez'de vatandaşlarla bir araya geldi. Turan ; "Bu topraklarda kim ne istediyse verdik vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Bir eczaneyi ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu ve beraberindeki heyet ile Kepez Merkezde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı AV. Bülent Turan yaptığı konuşmada; "Dün gece saatlerinde Çanakkale'ye geldik. İlk olarak Lapseki'de bir takım programlara katıldık ardından daha öncesinde açılışına kayılmaya söz verdiğimiz ancak Bakanlığımızda olağanüstü bir program oluşması nedeni ile Ankara geri dönmek zorunda kalmıştık. Bu gün o sözümüzü tuttuk. Kepez Adayımız Cüneyt Aksu ve Belde başkanımız bir çay içelim dediler bizlerde bu vesile ile aranızdayız. Kepez'in sorunlarını biliyoruz. Çok azda olsa Belediye Başkanımız bizlerden ne talep ettilerse makul ise çözdük. Şimdi bu yeni dönemde su sorunundan, barınağa, ulaşıma kadar her ne varsa çözmeye, omuz vermeye davam edeceğiz. Kepez adına yakışan Türkiye'nin en büyük beldesi sıfatına yakışan hizmeti alamadı. Sizlerin de desteği ile bu yeni dönemde sorunları olmayan bir Kepez için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu topraklarda büyüdük, ölünceye dek bu topraklara hizmet edeceğiz. Evet vekilliğimiz bitti ama Çanakkale sevdamız bitmedi, her konuda emrinizde olduğumu ifade etmek isterim" ifadelerine yer verdi.
"MUTAN'DAN AKSUYA TAM DESTEK"
Kepez geçmiş dönem Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan da İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan'ı dinlemeye gelenler arasındaydı. İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan ile sohbet eden Dr. Ömer Faruk Mutan; "Pazartesi günü itibari ile CHP üyeliğimden ayrıldım. Ben politika yapmak istiyorum, ben adamlarla adam gibi adamlarla politika yapmak istiyorum. Buradan da AK Partinin adayını deklere etmek isterim. Benim adayım Cüneyt Aksu'dur. Bu beldeye hizmet etmiştir. Kepezlilerin tabiri ile köyümüzün çocuğudur. Ben siyasi emeği önemserim. Sizin adil ve adaletli bir insan olduğunuzu da çok iyi biliyorum. Sizler Cüneyt Aksu'ya destek verin ben sonuna kadar destek vermeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
"15 TEMMUZDA YANIMDA OLAN TEK CHP'Lİ BAŞKANDIR KENDİLERİ"
İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan 15 Temmuz Darbe girişimi gecesini hatırlatarak; "Sayın başkan 15 Temmuz gecesi yanımızdaki tek CHP'li isimdir. Bu darbe girişimi Sayın Cumhur Başkanımıza ya da AK Partiye yapılmadı. Bu girişim Türkiye Cumhuriyetine, Demokrasisine yapıldı. O gece Edremit'ten Çanakkale'ye gelirken teşkilatımızı aradım. CHP'li Vekilleri, Belediye Başkanlarını aradım. Kimisi açmadı, kimisi bakalım ne olacak ona göre cephe alırız mantığıyla davrandı, kimileri balkonlardan film izler gibi izledi. Biz bunları o gece gördük. Ancak o gece beni arayarak ne yapabilir diyen tek isim Sayın Mutandır. O gece Demokrasiye, Ülkesinin bütünlüğüne kast edenlere dik duruş sergileyen ve o süreç sonrasında da bizlerle olan isimdir Ömer Faruk Mutan. Siyaset yapılır, polemik yapılır ancak konu Ülke olunca parti gözetmeksizin bizlerle birlikte olduğu için kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Geçmiş dönem Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ise; "Sayın Bakanı tebrik etmeye Ankara gittiğimde, bir kaç kişi daha vardı ve ben orada şunu söyledim. Bu adam diyorum, yaşı benden küçük olsa da siyaseten büyüğümdür. Memleketine köprü yaptı. Bundan daha büyük bir hizmet olabilir mi. Kendileri AK Parti'nin çok önemli bir rol modeli ve şahsiyetidir. 15 Temmuz öncesi kendisi ile Ankara'da karşılaştık ve bir kepçeye ihtiyaç duyduğumuzu söyledik. Kendisi de sağ olsun 15 gün içerisinde eski ederi 5 Milyon liraydı, şu an ne kadar bilmiyorum ama işimizi çözdü. Sen osun busun ayrımı yapmadı. O kepçe bana gelmedi, o kepçe Kepez Halkına hizmet vermek için geldi" dedi.
"ÇANAKKALE'DEKİ KÖPRÜNÜN KEPEZ'E DE FAYDASI VAR"
İçişleri Bakan Yardımcısı Av. Bülent Turan; "Biliyorsunuz 1915 Çanakkale köprüsü ayak açıklığı bakımından Dünyanın en büyük köprüsü. Şimdi köprüyü yapmakla bitmiyor bu iş, Malkara otoyolumuzun inşaatı başladı ve İstanbul'a iki saatte gidiyorduk, şimdi otoyol bitince daha da hızlı olacak. Bu köprünün Kepez'e de faydası var. Hastanızı daha hızlı götürebiliyorsunuz, tarım ürünlerinizi çok daha hızlı ulaştırabiliyorsunuz. Bu yüzden Ayhan Gider vekilimiz başta olmak üzere, valimiz, diğer partilerimiz, STK'larımız ,Basınımız bu konuyu daha çok gündeme taşımalılar ve takipçisi olmalıyız. Avrupa'dan Asya'ya geçiş noktamız olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Otoyolumuz tamamlandığında bu hizmetin kıymeti büyük bir kat daha artacak" dedi.

AK PARTİNİN FARKI OLSUN ÇANAKKALEDEKİ KÖPRÜNÜN KEPEZE DE FAYDASI VAR