BU ÜLKENİN EN BÜYÜK İKTİDAR GÜCÜ AK PARTİ'DİR"

TAKİP ET

Rozet töreninin ardından açıklamalarda bulunan Turan, Türkiye'nin en büyük iktidar gücünün AK Parti olduğunu belirterek şöyle konuştu:


Rozet töreninin ardından açıklamalarda bulunan Turan, Türkiye’nin en büyük iktidar gücünün AK Parti olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Cumhuriyet Halk Partisi'nde görev yapan üç kıymetli meclis üyemizin AK Parti saflarında görev alma kararından çok büyük bahtiyarlık duyuyorum. Bugün üç kıymetli meclis üyemizin CHP'den AK Parti'ye geçme törenini yapmak için bir aradayız. Bizler seçim olmamasına rağmen yaz döneminin tümünü halkımızla milletimizle geçirmeye karar vermiş insanlarız. Vekilimizle köy köy, kasaba kasaba seçim olmamasına rağmen dolaşmayı halkımızın derdini dinlemeyi bir görev haline getirdik. Tüm yaz döneminde bölgemizde çok sayıda etkinlik yaptık. Eksiğimiz varsa, hatamız varsa halkımız bizi uyarıyor ama kredisini bize veriyor. Diyor ki, ‘bunu sen tamamlarsın, bu eksiği siz çözersiniz.’ Biz de bunu çok kıymetli buluyoruz. Her şey tabii ki dört dörtlük değil ama bugün Geyiklimiz çok küçük bir belde olmasına rağmen doğal gaz töreni yapılıyorsa, doğal gaz getiriyorsak bunların ne kadar kıymetli iş olduğunu halkımız görüyor. Bugün CHP'den üç kıymetli arkadaşımızın AK Parti saflarında yer alması gösteriyor ki hala bu ülkenin en büyük gücü, hala bu ülkenin kıymetli ve tartışmasız iktidar gücü AK Parti'nin kendisidir. Bazı partiler sahilde var, bazı partiler doğunun bir bölgesinde var, bazısı orada bazısı burada var ama tüm illerimizde tartışmasız birinci veya az farkla ikinci AK Parti. O yüzden hem AK Parti'nin kutlu yürüyüşünü kutlamak için, hem de 3 arkadaşımızın AK Parti ailesi saflarına katılma iradesi için buradayız. Birkaç ay önce biliyorsunuz İl Genel Meclisi’nde kıymetli başkanımız Nejat beyin katılımıyla, CHP'den AK Parti'ye geçmesiyle yeni bir rüzgar yaşamıştık. Şimdi Geyiklimizde bu rüzgarı, dönüşümü yaşıyoruz. Ama bilin ki çok sayıda benzer arkadaşımız, ‘Biz AK Parti'nin milli duruşunu, ülkeyi büyütme kararlılığını yaşıyoruz, görüyoruz, duyuyoruz, yapmak istiyoruz’ diyorlar. Belediye Başkanları var, İl Genel Meclis üyeleri var, İlçe Başkanları var ama biz herkesi almak değil duruşuna ahlakına güvendiğimiz insanlarla yol yürümek istiyoruz. Bugün üç kıymetli arkadaşımızla beraber bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ben bu vesileyle tekrar kendilerini ve teşkilatı tebrik ediyorum.”