Bülent Turan' 70 belediye başkanı daha AK Parti'ye geçiyor

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 11 Ocak'ta yaptığı açıklamada; yaklaşık 100 kadar belediyenin AK Parti'ye geçeceğini söylemişti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 11 Ocak'ta yaptığı açıklamada; yaklaşık 100 kadar belediyenin AK Parti'ye geçeceğini söylemişti. Devam eden süreçte bu transferlerin ilk kısmı yapılmış ve beş belediye başkanı AK Parti Trup Toplantı sonrası rozetlerini takarak resmen AK Partili olmuşlardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, AK Parti’ye geçecek olan belediyelere dair, “Mümkün oldukça, salı günleri grup toplantımızı ihmal etmeyeceğiz, bu heyecanı birlikte yaşayacağız” demişti.


 Geçtiğimiz haftalarda partilerinden istifa eden belediye başkanları AK Parti’ye geçmiş, rozetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.  70 belediye başkanının daha AK Parti’ye geçeceği belirtildi.

70 Belediye Başkanının geçiş işlemleri tamamlandığını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Salı günkü grup toplantısında rozet töreni gerçekleştirilecek ve başkanlar AK Parti Ailesi'ne resmen katılmış olacak dedi.