Bülent Turan'a destek yağdı

TAKİP ET

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım isminin açıklanmasının ardından adını Çanakkale'ye duyura bilmek için kolaya kaçtı ancak tepkiler çığ gibi büyüdü.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım isminin açıklanmasının ardından adını Çanakkale’ye duyura bilmek için kolaya kaçtı ancak tepkiler çığ gibi büyüdü.
 
Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Parti İl Başkanlığına getirilen Hüseyin Yıldırım yaptığı bir açıklama ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ita fen ön seçimden çıkamaz dedi. Ancak sosyal medyada Turan’ı sevenler adeta Yıldırımı topa tuttu. Çanakkale’ye kazandırdığı bir çok yatırım ve hizmet ile kentin en çalışkan vekili olarak bilinen Bülent Turan’a çiçeği burnunda il başkanı Yıldırım’ın bu şekilde sataşması “ adını kente duyurma” telaşı olarak yorumlanarak adeta topa tutuldu. Bazı vatandaşlar Yıldırım için “ ismini duyurma çabası içerisine girmiş ve başarıları ile herkesin gönlünde taht kurmuş bir vekile sataşarak ucuz kahramanlık ve reklam peşinde” diyerek tepkisini dile getirdi.