ÇAN İSTİKRARA DEVAM DİYECEK

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman KUZU'nun projelerinin ve Çan ilçemizin Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarının ve tanıtıldığı 'Aday ve Proje Tanıtım Programı'na katıldı.

Cumhur İttifakı’nın bir zorlama ittifakı olmadığını hatırlatan İskenderoğlu, Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da vatanı işgale ve istilaya gelenler karşısındaki duruşla milletin gönlünde ve kalbinde kuruldu. Dışarıdan ve içeriden tüm güçleriyle saldırıya geçen darbeci, işbirlikçi hainler karşısında bayraklarına sarılarak tankların karşısına duranlar, vatanın ve milletin bölünmezliğini bir kez daha dünyaya gösterdi. Bu İttifak, vatanın ve milletin bekası için devam edecektir vurgusunu yaptı.

Bayrağı, vatanı, ağıtları, sevinçleri yani her şeyi bir olan, asgari değil azami müşterekleri bir olan kadroların birlikte yol aldığını söyleyen İskenderoğlu, konuşmalarında şunlara yer verdi.

“Biz teröre, içerdeki uzantılarına ve dışarıdaki bağlantılarına karşı dur diyeceğiz. Değerlerimizi, kutsallarımızı çiğnetmeyeceğiz. Her türlü terör kuşatmasını paramparça edecek gücümüz var. Cumhur İttifakı olarak tüm kuşatmalara karşı bir ve beraberiz.

Cumhur İttifakımızın Adayı Abdurrahman Kuzu Başkanımızın 10 yılda Çan ilçemizi nereden nereye ulaştırdığına baktığımızda gelecek yıllarda neler yapılacağı, ne hizmetler yapılacağını hayal bile etmek zor.

Eski Ramazanları, kültürümüzü bizlere hatırlatan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kültürel faaliyetleriyle, vatandaşlarımızın her gününde yanında olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Konserleriyle, düğün salonlarıyla, mesire alanlarıyla Çan, bir başka güzel.

15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan termal parka, alt yapısından üst yapısına-kaldırımlara kadar, akıllı duraklarıyla, yapılan tüm yatırımlarla Çan çok büyük bir yol aldı.

Yol medeniyettir diyerek yaptığı yollarla, kavşaklarla Çan İlçemizde birçok il belediyesinde olmayan hizmetler var. Çevre yolları ile beraber karma OSB’yi yapacağız. Çan ilçemizi istihdam ve lojistik merkezi haline getireceğiz. Grup Başkanvekilimiz ile biz, bunun sözünü veriyoruz.

Gönül belediyeciliği ile yola çıktık. 1994 yılına dayanan bir geçmişi var. Recep Tayyip Erdoğan 1994’te Belediye Başkanı oldu. Belediye başkanı değişti, Türkiye’de çok şey değişti. Yağ, ilaç hastane kuyrukları yok artık. Artık çamur ve çukur siyasetini konuşmak istemiyoruz.

Abdurrahman Kuzu Başkanımız yaptığı her şeyi gönülden yapıyor. On yıl önceki Çanla şimdiki Çan arasında dağlar kadar fark var. Çan, şimdi Abdurrahman Kuzu Başkanımızla marka şehir oldu.

Kadınlar isterse her şeyi başarır. Siz destek verdiniz, ben de 49 yıl aradan sonra Çanakkale’nin kadın milletvekili oldum. Sizlerin hizmetkârı oldum. Siz isterseniz her şeyi başarırsınız. Sizlerden Abdurrahman kardeşim için de destek bekliyoruz. Kapı kapı gezmeye var mısınız? Sandıkları patlatmaya var mısınız?” dedi.