Çanakkale'de doğaya KADEM eli değdi

TAKİP ET

KADEM Çanakkale Temsilciliği, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Gününde çevre temizliği bilinci oluşturmak için 'Doğaya KADEM eli değdi' sloganıyla Atikhisar Barajı Mesire Yerini temizledi.

KADEM Çanakkale Temsilciliği, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Gününde çevre temizliği bilinci oluşturmak için “Doğaya KADEM eli değdi” sloganıyla Atikhisar Barajı Mesire Yerini temizledi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale Temsilciliği, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Gününde örnek bir davranışa imza attı.

İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş, yönetim kurulu üyeleri ve her yaş grubundan onlarca gönüllü, Atikhisar Barajı Mesire Yerini temizledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş, “KADEM Çanakkale Temsilciliği olarak 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Gününde ‘Doğaya KADEM eli değdi’sloganıyla çevre bilinci oluşturmak, daha temiz bir Çanakkale, daha temiz bir Türkiye, daha temiz bir dünya için Atikhisar Barajı Mesire Yerini temizledik. Bundan böyle herkesi sadece bir gün değil, her gün doğayı temiz tutmaya davet ediyoruz” diye konuştu.