Çanakkale'de Kovid-19 denetimi

TAKİP ET

Çanakkale'de, "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs denetiminde, kontrollü sosyal hayat döneminde "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla taksiler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve açık alanlarda denetimler gerçekleştiriliyor.

Çanakkale’de, "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs denetiminde, kontrollü sosyal hayat döneminde "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla taksiler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve açık alanlarda denetimler gerçekleştiriliyor.

Polis ve belediye ekipleri, sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığını denetlerken, sosyal mesafenin korunması, vatandaşların sağlığı için maske kullanılması ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesine yönelik uyarılar yapıldı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da sabah saatlerinde kordon boyunda koronavirüs denetimleri kapsamında, beraberinde İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Sağlık Müdürlüğü personeliyle birlikte işyerlerinde gerçekleştirilen denetimlere katıldı, vatandaşların sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Ezine ilçesinde de 40 kişiden oluşan 9 denetleme komisyonu, lokanta, market, çay bahçesi, pazarlar, berber, ticari taksi, kahvehane, konaklama tesisleri ve benzeri ticari işletmeler ile ilçedeki tüm camilerde denetleme yapıyor.

https://www.habercicanakkale.com/