Çanakkale Genç 1915 Gol oldu yağdı.

TAKİP ET

Çanakkale 2.Amatör lig A gurubunun iddialı takimi Çanakkale Genç 1915 dun oynadığı Atatürk Mah. Umut sporu 7-0 mağlup etti.

Ligin 3 haftasında ustun bir oyun sergileyen ancak sonuca gidemeyen 1915 lige  verilen ara ve kaybettiği puanın patlaması bu hafta oynadığı oyun ve attığı birbirinden güzel gollerle  ben burdayım mesaji verdi.

Çanakkale Genç 1915 Ligin 6 haftası nda gurubun  iddialı  nağmalup takimi Kocatepe spor ile oynayacak.Çanakkale Genç 1915 Futbol Takimi Teknik sorumlusu H.Ahmet TAŞPINAR maç sonucu yaptığı değerlendirmede "Buğun çok iyi bir oyun ve birbirinden güzel gollerle sonuca gitmek ve kazanmak güzeldi.

Takim olarak çok değerli kaliteli oyuncu gurubum var.İstediğimiz zaman ne yapacağımızı bugun gösterdik.Önümüzde çok önemli bir Maç var bu maçı geride bırakıp Salı gününden itibaren Kocatepe maçının hazırlıklarına başlayacağız.Bu maçta da kazanma hırsı ve oyun kalitemizle bu macıda alacağız.Tüm oyuncularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum.dedi

Kulüp başkanı Hacı Ramazan ışıldak ise :Oyuncularımız sahada cok iyi oynadılar ve maci kazandık.Teknik ekibimizi  ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.Hedefimiz şampiyonluk ve tüm desteği vererek bu sezon hedefimize ulaşacağız dedi.
 

Çanakkale genç 1915