Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü de imza töreni düzenlendi

TAKİP ET

Yeni sezonda yeni bir takım ile Çanakkale 2.Amatör mücadele verecek olan Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü de imza töreni düzenlendi.

Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü Başbakı  Hacı Ramazan Işıldak ve yönetim kurulu üyülerininde bulunduğu imza töreninde 3 futbolcuyu  Çanakkale Genç 1915 Spor Kulüblü yapan imzalar atıldı.  2017- 2018 futbol sezonunda Çanakkale 2.Amatör  mücadele verecek olan Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü  Yeni sezona bomba gibi girdi.  Yeni sezon için yeniden yapılanan  Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü  kadrosuna kattığı genç yetenekleri düzenlenen  imza töreni ile renklerine bağladı. İmza töreninde Çanakkale Genç 1915 Spor Kulübü Başkanı  Hacı Ramazan Işıldak yaptığı açıklamada  yeni sezonda başarılı olabilmek için yeni ve genç bir kadro oluşturduklarını ifade etti.  Transferlerimize bugun itibariyle başladık.
Sampiyonluk yolunda hedefimize ulaşmak icin kaliteli oyunculardan kurulu bir takim oluşturduk bu anlamda ilk tansferimiz kaleci ve savunma hattimiza yaptık.
Teknik Sorumlumuz Hacı Ahmet TAŞPINAR transfer çalışmaları sonucunda Baskanimiz Hacı Ramazan Işıldak ve yonetim kurulumuzun koordinasyonunda Profesyonel liglerde oynamış Baki Süren ve Geçtiğimiz sezonda kadromuzda bulunan Enser Koray ve Başarılı Sol bek Semih Özten ile bu sezonda anlaşma sağladık.Her iki tarafada hayirli olsun dedi.