Çanakkale Genç 1915 ten muhteşem geri dönüş.

TAKİP ET

2. Amatör A grubunda 4 haftanın en önemli maçından biri bu gün Atatürk Mahallesi Umut Spor ile Ligin en iddialı takimi Çanakkale Genç 1915 arasında oynandı.

2. Amatör A grubunda 4 haftanın en önemli maçından biri bu gün Atatürk Mahallesi Umut Spor ile Ligin en iddialı takimi Çanakkale Genç 1915 arasında oynandı.

Oyuna hızlı baslayan takim Çanakkale 1915 iken bir kontra atakla  Umut spor 1 -0 öne geçti. Oyunun tek hakimi Konuk ekip olurken defansta yapılan geri pas sonucu  kendi kalesine gol oldu ve ilk yari Umut sporun  2 -0 üstünlüğüyle bitti.
İkinci yari oyuna hızlı başlayan Çanakkale 1915 Basri ile skoru 2-1 getirdi oyun temposunu ve hızını artıran 1915 oyuna ikinci yari giren Mustafa Kemal ile skoru 2-2 ye getirdi. 60. dakikadan sonra Umut spor ataklara cevap vermeye çalışsada Çanakkale 1915 ataklarını daha da etkili kullanarak Yahya can Vural ile skoru 3-2 ye getirdi.Son dakikalarda M.Kemal ile 4. golü buldu ve Sahadan geriye düşmesine rağmen Umut sporu 4-2 mağlup etti.


Bu skorla ligde 4 galibiyetle Namağlup bir şekilde haftayı lider kapattı.


Çanakkale Genç 1915 Teknik Sorumlusu Hacı Ahmet TAŞPINAR ise maçla ilgili değerlendirmesinde Oyunun daha ilk baslarında bireysel hatamızdan geriye düştük oyunu geri çevirmek isterken kendi kalemize gene çok basit bir şekilde ikinci golü yedik.Ancak  Oyuncularım bunun üstesinden gelecek kapasiteleri vardi  devre arasında gerekli uyarıları yaptık. Ikinci yarıda etkili ve hızlı oyunumuzla sonuca gitmesini bildik. Sampiyon olacaksak  böyle maçları kazanmalıyız geriden gelip kazanarak bunu başardık. Tüm Oyuncularımı performanslarından dolayı kutluyor Umut spora başarılar diliyorum dedi.


Çanakkale Genç 1915 Spor Ana sponsoru olan KETHER GROUP Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Laçinkaya ve ipek Ergül  ise “Maçtan sonra soyunma odasına gidip futbolcuları kutladı soyunma odasında futbolcularla konuşan Ergül şunları söyledi. Alınan galibiyetten dolayı tüm futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederim.  90 dakika boyunca göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı hepinizi kutluyorum. İnşallah hedefimizi hep birlikte başaracağız” dedi.