Çanakkale örnek bir binaya daha kavuşuyor

TAKİP ET

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası son aşamaya geldi

 

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası son aşamaya geldi. Binayı gezen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’la birlikte, yakından takip ettiğimiz bir yatırım. İl Müdürlüğümüzün hizmet kollarını bir araya getirecek bu bina, aynı zamanda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çeşitli gereksinimlerine de yerinde cevap verebilecek şekilde dizayn edildi” dedi. 

 

Atatürk Caddesi üzerinde, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne tahsisli alanda, Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne ait 4, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezine ait 1 binaya ek olarak 6 bin metrekarelik bölüme Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası yapımı devam ediyor. Son aşamaya gelen bina inşaatını gezen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Binanın son eksikliklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü, ardından tefrişat kısmına başlanacağını söyleyen İl Müdürü Muhammet Mermer, bu sayede tüm hizmetlerin tek bir merkezden yürütülebileceği, vatandaşlara daha rahat ve kaliteli hizmet sunabilecek bir merkez olacağını söyledi. 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün, çok önemli görevler üstlendiğini söyleyen Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Başta toplumumuzun dezavantajlı kesimleri olmak üzere herkese hizmet veren müdürlüğümüzün, bu çalışmalarını daha modern bir ortamda yürütmelerini sağlamak, hizmet alan vatandaşlarımızın, hizmetlere daha kolay, kesintisiz ve hızlı şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla yapılan, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’la birlikte yakından takip ettiğimiz bir yatırımdı. Artık son aşamaya gelmiş oldu. Binada, hem müdürlüğün hizmetleri yürütülecek, aynı zamanda Aile ve Sosyal Hizmetlerin konusu olan olaylara daha etkin müdahale edebilecek. Yine bu binamızda, ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bazı gereksinimleri de kesintisiz şekilde karşılanacak. Özellikle pandemi sürecinde, müdürlük çalışanlarımızın, diğer ilgili görevlilerle birlikte ne kadar fedakarca çalıştıklarına tanık olduk. Çocuk evleri çocuk destek merkezi, huzurevi,  kadın konuk evi, şiddet önleme merkezi, engelsiz yaşam, sosyal yardımlaşma ve dayanışma gibi çok kritik ve önemli hizmetler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, yeni binasıyla tüm hizmetlerini tek merkezden daha etkin şekilde yürütebilecek” dedi.