ÇANAKKALE TİCARET BORSASI GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİNİN SONUNCUSUNU ÇANAKKALE MERKEZ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret Borsası, 29.05.2019 akşamı Balıkçı 286'da verdiği iftar yemeğinde kamu kurumu yöneticilerini, bürokratları, iş dünyası temsilcilerini, üyelerini, genç ve kadın girişimcilerini, eski ve yeni borsa yöneticilerini, personelini, meclis üyelerini, basın mensuplarını bir araya getirdi.

Çanakkale Ticaret Borsası, 29.05.2019 akşamı Balıkçı 286’da verdiği iftar yemeğinde kamu kurumu yöneticilerini, bürokratları, iş dünyası temsilcilerini, üyelerini, genç ve kadın girişimcilerini, eski ve yeni borsa yöneticilerini, personelini, meclis üyelerini, basın mensuplarını bir araya getirdi.

İftar yemeğine, Vali Orhan Tavlı, Vali Yardımcıları Celil Ateşoğlu ve Ali Candan, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Emrullah Büyük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha Özden, AKP İl Başkanı Gültekin Yıldız, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Defterdarı Alpay Ekici, ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, 26.Dönem Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 25.Dönem Çanakkale Milletvekili ve Eski Dönem GGK Başkanı Kürşat Tuna, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, MÜSİAD Başkanı Şerif Mutlu, BİSİAD Başkanı İsmail Özer, Biga TSO Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve GGK Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, TOBB GGK Başkanı Orçun Oktay ve GGK Üyeleri, TOBB KGK Başkanı Birce Bilici Şimşek, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Oda Başkanları, Kurum Müdürleri, Borsa Üyeleri, Muhasebeciler, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Çanakkale Ticaret Borsası Merkez İftar Yemeğinde ev sahipliğini, Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı C.Cem Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, Melih Gündoğdu, Birol Çetin, Meclis Üyeleri İzzet Arıcı, Ahmet Uzun, Vayit Tüzgen, Natık Civir, Nazmi Tok, Sinan Erdoğan, Cengiz Yanmaz, Hüseyin Ok, İsmail Saman, Sinan Yücel ve Genel Sekreter Sevcan Elver gerçekleştirdi.

 

Açılış Konuşmaları Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen ve Meclis Başkanı Abdullah Deniz tarafından gerçekleştirildi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen konuşmasında, başta Sayın Valimiz olmak üzere değerli kamu yöneticilerine, işadamlarımıza, girişimcilerimize ve değerli basın mensuplarımıza iftar yemeğimize katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.  

Başkan Kaya Üzen İlimizin coğrafi yapısı,ürün çeşitliliğimizden bahsederek, Çanakkale’miz sahip olduğu değerler açısından tarımdan, turizme bir marka kenttir.

Türk iş dünyası olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Üzen, elbette her dönemde olduğu gibi bu zorluklardan etkileneceğiz. Fakat moralimizi bozmadan, inancımızı kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizler, istihdam, üretim ve ticaret teşviklerinden faydalanarak, kamu ve özel sektör el birliği içinde çalışmaya devam etmeliyiz”dedi.

 

Başkan Kaya Üzen devamla “Bugün yine farklı bir gündem ile de beraberiz. Bugün Çanakkale’mizde borsamızın üyesi iki güzide kuruluşumuz “2015-2017” Dönemi büyüme performansları ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi içerisine girdi.  

Borsamız üyelerinden Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ve Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti, firmalarımızı  kutluyoruz. Çanakkale iş dünyası olarak kendileri ile gurur duyuyoruz.