'Cesaret' temalı KaleTalks sohbeti, sosyal girişimcileri ağırlayacak!

TAKİP ET

Kale Grubu, kurucusu İbrahim Bodur'un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran değerleri etrafında kurgulanan KaleTalks online sohbetlerinin sonuncusunu 'Cesaret' temasıyla gerçekleştirecek.


Kale Grubu, kurucusu İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran değerleri etrafında kurgulanan KaleTalks online sohbetlerinin sonuncusunu ‘Cesaret’ temasıyla gerçekleştirecek.

 

Yaptığı her işte sosyal faydayı önceliklendiren Kale Grubu’nun kurucusu İbrahim Bodur’un dünden bugüne köprü kuran ‘Öngörü, Cesaret, Yenilikçilik, Mücadele ve Güven’ gibi değerleri etrafında şekillenen KaleTalks sohbet serisinin sonuncusu 15 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek. 

 

Kendi alanlarında çığır açacak, değişim öncüleri olarak değerlendirilen sosyal girişimcilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan KaleTalks sohbet serisinin sonuncusunda, sosyal girişimcilik ekosistemi üzerine yoğunlaşılacak. Dünyaya ve çevreye kendini sorumlu hisseden ve harekete geçme cesareti gösteren sosyal girişimciler; sosyal girişimciliğin sürdürülebilir iş modeli olduğu ve özel sektör iş birliği gerekliliğine vurgu yapacak. 

 

‘Cesaret’ temalı KaleTalks sohbeti, Yönetim Danışmanı Fazıl Oral’ın moderatörlüğünde; Sosyal Girişimci ve Akademisyen Itır Erhart, Good4Trust.org Kurucusu ve Kışkırtıcısı Dr. Uygar Özesmi ve Sosyal Grişimci ve Bego Jeans Kurucusu Abdülhalim (Bego) Demir’in katılımıyla 15 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da gerçekleşecek ve Kale Grubu’nun Facebook, Youtube ve Twitter hesaplarından da canlı yayınlanacak.