CHP Milletvekili Sarıbaş Çan'da

TAKİP ET

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çan ilçesinde, partililerle bir araya geldi.

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çan ilçesinde, partililerle bir araya geldi. Çan Kadınları İmece Derneği ve esnafları da ziyaret eden Sarıbaş, Menderes Parkı'nda vatandaşlarla da sohbet etti.

CHP Milletvekili Sarıbaş, CHP ilçe merkezinde partililere hitap ederken, "Partiler devleti yönetmek için kurulmuştur. Ancak görüyoruz ki, bu üçüncü döneminde AKP devleti kurmanın adımları atılmıştır. Ancak dünyadaki barışı sağlamak için bir an önce bu AKP devletinden kurtulmanın şart olduğunu belirtmek istiyorum. Dünyaya barışın gelmesinin Türkiye'nin AKP devletinden kurulmasıyla mümkün olacağını herkes ifade ediyor. Ancak son dönem yaşananlar gösteriyor ki Türkiye'de ve dünyada barışın sağlanması CHP'nin iktidara gelmesiyle olur. Laik, demokratik bir hukuk devletinin yeniden oluşturulmasıyla mümkün olur. Onun için başka bir parti ve çözüm alternatifi yoktur. CHP'nin iktidara gelmesiyle dünya tekrar barışa kavuşacak ve altımızın altından kayan halıyı tekrar yerine oturtacağız" dedi.

Sarıbaş CHP'nin dik duruşuyla halkın tek alternatifi haline geldiğini söyleyerek, Türkiye'deki cumhuriyetçi, laik, demokrat kesimlerinin CHP çatısı altında bir araya geleceklerini ve Türkiye'yi AKP iktidarından kurtaracağını sözlerine ekledi. Sarıbaş, TBMM'de önümüzdeki günlerde görüşülecek Polis Salahiyet Kanunu ile Türkiye'nin bir polis devleti haline getirileceğini de ileri sürdü. Sarıbaş, CHP ilçe merkezindeki konuşmasının ardından CHP İlçe Başkanı İmalettin Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çan Kadınları İmece Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretinde yönetim kurulu üyelerinden derneğin çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler aldıktan sonra dernek çatısı altında kursiyerler tarafından yapılan el işlerini ve tabloları çok beğendiğini ifade eden Sarıbaş, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Sarıbaş, bu ziyaretinin ardından esnafları gezdi ve Menderes Parkı'ndaki vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. - ÇANAKKALE

Öğrencisi