"Çok saldırmayın Memleket Partisi mensuplarına. İkinci turda lazım olabilir"

TAKİP ET

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı'nda milletvekili aday tanıtımı etkinliği gerçekleştirildi. Memleket Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları birinci sırada Aycan Atalay, ikinci sırada Atalay Seçkin, üçüncü sırada İlknur İnce olmak üzere adayların tanıtıldığı etkinlikte açıklama yapan Memleket Partisi İl Başkanı Fuat Öztürk 'Çok saldırmayın Memleket Partisi mensuplarına. İkinci turda lazım olabilir' ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı’nda milletvekili adaylarının tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

 

Memleket Partisi İl Başkanı Fuat Öztürk “Bizim seçimden çekilmemiz söz konusu değil. Bu seçimde partimiz iyi ki var. Olmazsak Kılıçdaroğlu seçimi teslim edecek. Birinci turda seçimin bitmesini engelleyeceğiz. Bir defa Memleket Partisi’nin lideri seçimin ikinci tura kalmasının tek garantisidir. Eğer olmasa birinci turda bu seçim AK Parti tarafından, Erdoğan tarafından alınır. Çekilin, oyları bölüyorsunuz lafının matematiksel anlamda da değeri yok. Bütün Avrupa’da olduğu gibi iki turlu seçimlerle seçimler ikinci tura kalıyor. Seçimlerde en çok oyu alan iki parti yarışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu en büyük ana muhalefet olduğuna göre birinci turda en büyük oyu alması lazım. Dolayısıyla biz kendilerine şunu söylemek istiyoruz. Çok saldırmayın Memleket Partisi mensuplarına. İkinci turda lazım olabilir. En güçlü parti sizsiniz. Biz seçimin ikinci tura kalmasının garantisi olan tek partiyiz Türkiye’de. İkinci turda ne yaşayacağımızı hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu. 

Memleket Partisi Birinci Sıra Milletvekili Adayı Aycan Atalay “İstanbul doğumluyum. 2005-2015 yılları arası yaş meyve sebze ihracatı yapan şirketim sebebiyle on yıl Lapseki’de ikamet ettim. Ben Yenice’nin Çalköyü’nde küçük bir çiftlik olarak dingin bir yaşam sürerken izlediğim sosyal yardım programları esnasında Türkiye’nin diğer yerlerinde olduğu gibi Çan ve Yenice’de, ilçe, Merkez çevrelerinde birçok çaresiz, yardıma muhtaç insanlarımızla karşılaştım. Bu sosyal yardım projelerinin daha etkin kullanılabilmesi için projeye dönüştürebileceğim parti olarak da Memleket Partisi’nin doğru adres olduğunu gördüm ve buradayım. Memleket Partili olmamdaki diğer iki sebep de çok önem verdiğim değerler. Ulus devleti savunan Atatürkçü çizgiden asla ödün vermeyen, toplumumuzda ezilen kadın ve çocuklarımız için sıkı duruş sergileyen, ülkenin ihtiyacı olan çevreci yönetim odaklı projeleri araştırıp ülkenin gündeminde yer alan bir parti olması burada bulunmamın ikinci sebebi” ifadelerini kullandı.

 

Memleket Partisi İkinci Sıra Milletvekili Adayı Atalay Seçkin “1994, Üsküdar doğumluyum. 23 yıldır Çanakkale’de yaşıyorum. Annem Çanakkale Ayvacık, babam Artvin Şavşatlı. İnşaat şirketi sahibiyim. Ülkemiz ne tek adam ne de tek aday arasında çaresiz değil. Ülkemizin Memleket Partisi var. Bizim hem Çanakkale için hem de ülkemiz için yapacak çok işimiz var. Bizler afetleri kader olmaktan çıkaracağız. Şehircilik ve Afet Yönetim Bakanlığı’nı kuracağız. Tüketim, israf ve borçlanma sarmalından vazgeçeceğiz. Merkez Bankası’nı bağımsız kılacağız, kurulları özerk yapacağız. Her yıl yüzde 7 ya da 8 büyüyeceğiz. Yargıyı düzeltecek, böylece ekonomiyi de geliştireceğiz. Biz bu ülkenin matematik sorununu çözeceğiz. Biz bilim, nanoteknoloji, dijitalleşme diyeceğiz. Yaratıcılık ve girişimciliği destekleyeceğiz. Mafyaların, çetelerin ve terör örgütlerinin kökünü kurutacağız. Bütün bunları hep birlikte milletimizle, partimizle başaracağız” açıklamasında bulundu.

Memleket Partisi Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı İlknur İnce’nin konuşmasında ise “Aslen Çanakkaleliyim ama İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Hemşirelik okudum, üst düzey finansal hizmetler sertifikası aldım. 2 yıldır global borsalarla çalışıyorum. Evli ve bir çocuk annesiyim. Biz istiyoruz ki içeride ve dışarda güçlü bir devletimiz olsun. Bu yüzden biz ilkeli bir siyasetle ortaya çıkıyoruz. Duruşumuz ve omurgamız var. Ardımızda memleket sevdalısı milyonlar var. Arkamızda parti ittifakları değil, Türkiye’nin en büyük ittifakı var. Bizim ittifakımız milletle. Ne tek adamla ne de tek adayla. Bu yüzden üçüncü bir yolda hep birlikte yürüyüp hep birlikte başaracağız” ifadeleri yer aldı.