CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !

TAKİP ET

Milli Mücadelemizin en kıymetli eseri olan Türkiye Cumhuriyetinin her bir satırı fedakarlık ve kahramanlıklarla doludur.

Milli Mücadelemizin en kıymetli eseri olan Türkiye Cumhuriyetinin her bir satırı fedakarlık ve kahramanlıklarla doludur.

Aziz Türk Milleti, Vatanımızın üzerindeki kirli oyunlara ve zulme boyun eğmeyen milli şuurunu ve duruşunu 99 yıl önce bir kez daha göstermiş ve bizlere milli mücadelenin en taçlanmış hali olan Cumhuriyeti emanet etmiştir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en kıymetli eserim” diye ifade ettiği Cumhuriyet, inancın ve yılmaz bir iradenin, onurlu bir mücadelenin eseridir.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; Büyük Türk Milleti bu yüce emaneti sonsuza dek koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Cumhuriyetimize ve şerefli Türk Ordumuza iftira atma hadsizliği dillerine vurmuş, kendini bilmez zihniyete de hakettiği dersi yine Büyük Türk Milleti verecektir.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor ; İlk Cumhurbaşkanımız , Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte tüm kurucu kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi hürmet ve rahmetle anıyorum.

Ruhları şad , mekanları Cennet olsun.

Saygılarımla,

T.Selçuk SEMİZOĞLU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi