Dardanel'den Yepyeni Bir Hazır Yemek Serisi!

TAKİP ET

Niyazi Önen Gıda Sanayi A.Ş. yeni markası 'Annemin Mutfağı' ile en taze ve lezzetli anne yemeklerini tüketiciler ile buluşturacak. Etli kuru fasulyeden tas kebabına, levrekten sarmaya kadar geleneksel Türk lezzetlerini 'Denizden', 'Zeytinyağlı' ve 'Türk mutfağı' olmak üzere 3 kategoride sunan 'Annemin Mutfağı' ürünleri ilk etapta sadece Migros raflarında yerini alacak.

Gıda sektöründe 34 yıllık tecrübesiyle balık ve deniz ürünleri ile tanınan Niyazi Önen Gıda Sanayi A. Ş. tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hazır yemek üretimine başlıyor. Özellikle zaman sıkıntısından dolayı yemek yapmaya veya karnıyarık gibi zaman alan yemekler yapmaya vakit bulamayan çalışanlara hitap edecek olan yeni Dardanel ürünleri, ‘Annemin Mutfağı’ markası altında tüketicilere annelerimizin yemeklerini aratmayacak lezzetler sunacak.
 
Ege levreğinden lahana sarmasına, barbunyadan kuru biber dolmasına kadar farklı damak tatlarına hitap eden anne yemekleri ilk etapta sadece Migros’larda satışa sunulacak. ‘Annemin Mutfağı’ lezzetleri, lansmana özel ‘İkincisini alana yüzde 50 indirimli’ olarak satılacak.
 
Denizden, zeytinyağlı ve Türk mutfağı adı altında 3 ayrı kategoride sunulacak olan ‘Annemin Mutfağı’ ürünleri, lezzetinin yanı sıra doyuruculuğuyla da anne yemeklerini tercih edenlerin gözdesi olacak. Böylece yeni ürünler, zaman sorunu olan ancak sağlık ve lezzetten ödün vermeyenlerin hayatını kolaylaştıracak.