Dardenia'dan Hamsili Pilav lezzeti

TAKİP ET

Denizin lezzeti Dardenia, deniz ürünlerini sevdirmek için menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor. Hamsi sezonunun açılmasıyla birlikte hamsili pilavı da sınırlı bir süre için menüsüne ekleyen Dardenia, geleneksel Karadeniz lezzetini balık severlerin beğenisine sundu.

Balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, balık severleri geleneksel tatlar ile buluşturmaya devam ediyor. Karadeniz deyince akla gelen ilk lezzetlerden olan hamsili pilav, Dardenia menülerinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
 
Sağlık, doyuruculuk ve lezzeti ön planda tutan Dardenia’da hamsili pilav; 250 gramlık porsiyonlarda salata ile servis ediliyor. Hamsili pilavın yanı sıra sezon balıkları kullanılarak hazırlanan asma yaprağında sardalya ve palamut gibi sezonun özel lezzetleri de menülerde yerini alıyor.
 
Ağız tadına, kaliteye, lezzete ve sağlığına önem verenlere en leziz seçenekleri sunmak ve balık konusunda ilkleri gerçekleştirmek için çalışan Dardenia’ya 444 20 37 hattından da sipariş verilebiliyor.
 

dardenia hamsili pilav