Duyarlı Temizlik Görevlisi Ödüllendirildi

TAKİP ET

Çöp kamyonuyla kentteki çöpleri toplarken fark ettiği çöpe atılmış Türk Bayrağını temizleyip cebine koyan Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker'in bu duyarlı davranışı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ödüllendirildi.

Çöp kamyonuyla kentteki çöpleri toplarken fark ettiği çöpe atılmış Türk Bayrağını temizleyip cebine koyan Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker’in bu duyarlı davranışı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ödüllendirildi.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli İbrahim Türker, hafta sonu Müze Kavşağına yakın bir noktada çöpleri topladığı sırada çöpe atılmış Türk Bayrağını fark etti. Bu duruma kayıtsız kalamayan Türker, Bayrağı çöpten alarak önce eliyle temizledi ardından katlayarak cebine koydu. Duyarlı bir kentli tarafından fotoğraflanan o anlar sosyal medyada da paylaşılırken, fotoğraf dakikalar içerisinde paylaşım rekorları kırdı. Duyarlı personelin bu örnek davranışı takdir topladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da İbrahim Türker’i makamında ağırlayarak, bu davranışından dolayı teşekkür etti. Başkan Gökhan, “Temizlik İşleri personelimiz İbrahim Türker, çok güzel bir davranış sergiledi. Bu nedenle arkadaşımızı tebrik ediyorum. Daha önce de bir köpeğin mamasını yemesini bekleyen bir arkadaşımız vardı, ona da ödül vermiştik. Bu sefer de İbrahim arkadaşımızın çöpe atılmış bayrağımızı alıp katlayarak onu çöpten kurtarmış olması sosyal medyada gündem oldu. Çanakkale Belediyesinin bütün çalışanlarının milliyetçi ruhları yüksektir, kutsallarımıza her zaman önem verir ve muhafaza ederler. Bütün çalışan arkadaşlarımız da bunu benimsemiş durumdadır. İbrahim arkadaşımız da bunu bir kere daha göstermiş oldu. Bu davranışı nedeni ile de kendisini kutluyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Ali Sürücü, Özleyiş Çetin ve Rebiye Ünüvar’ın da katıldığı törende Başkan Gökhan İbrahim Türker’e hediye takdiminde de bulundu.

Biz de hem duyarlı personelimize hem de bu güzel davranışı fotoğraflayan kentlimize teşekkür ediyoruz…