Ebruli Güzellik Merkezi Şehitleri Unutmadı

TAKİP ET

Çanakkale'de Ebruli Güzellik Salonu isimli iş yeri sahibi Uzman Estetisyen Ebru Erdinç, son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla hayatını kaybeden sivil, asker, polisler ve vatandaşlar için pilav ikramında bulundu.

Çanakkale'de Ebruli Güzellik Merkezi isimli iş yeri sahibi Uzman Estetisyen Ebru Erdinç, son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla hayatını kaybeden sivil, asker, polisler ve vatandaşlar için pilav ikramında bulundu.
İnönü Caddesi Ticaret ve Sanayi Odası iş hanında yeni taşındığı işletmesinin önünde dağıttığı pilav ikramına vatandaşlarda ilgi gösterdi.
Pilav ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Uzman Estetisyen Ebru Erdinç, yaptığı açıklamada; "Yaşanan hain terör saldırısını lanetlerken, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
"Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye birlik ve beraberliğini koruyarak, her türlü terörün üstesinden gelecektir. Saldırıyı şiddetle kınıyorum." Dedi.