En başarılı belediye başkanlarına verilen 'Altın Karınca Ödülleri' sahiplerini buluyor: Beşinci kez Çanakkale'ye gelir mi?

TAKİP ET

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve bölgenin en başarılı belediye başkanlarına verilen Altın Karınca Ödülleri, 18 Kasım 2020 tarihinde İstanbul'da yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak. Bu prestijli ödülü daha önce Çanakkale'den dört belediye başkanı kazanmıştı.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve bölgenin en başarılı belediye başkanlarına verilen Altın Karınca Ödülleri, 18 Kasım 2020 tarihinde İstanbul’da yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak. Bu prestijli ödülü daha önce Çanakkale'den dört belediye başkanı kazanmıştı.

Altın Karınca Ödülleri, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından yetkin yerel yönetimler ve yaşam kalitesi yüksek sürdürülebilir kentler oluşturma çabalarına katkıda bulunmak üzere iyi uygulama örneklerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenleniyor. Marmara Belediyeler Birliği üye belediyelerinin ve iştirak şirketlerinin başvuruda bulunabildiği Altın Karınca’da belediyelerin projeleri; yönetişim ve katılımcılık, kentsel planlama ve altyapı, çevre ve atık yönetimi, mimari ve kentsel tasarım, kültür ve sanat, sosyal hizmetler, yerel kalkınma, ulaşım ve hareketlilik, akıllı şehir uygulamaları ve afet yönetimi olmak üzere 10 kategoride ödüllendiriliyor.



ÖDÜL ÇANAKKALE'YE 4 KEZ GELDİ



Bu prestijli ödülü daha önce Biga Belediye Başkanlığı döneminde İsmail Işık, Çan Belediye Başkanlığı döneminde Abdurrahman Kuzu, Gökçeda Belediye Başkanı Ünal Çetin ve Umurbey Belediye Başkanlığı döneminde Sami Yavaş kazanma başarısı göstermişti.

18 Kasım 2020 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de düzenlenecek törende sahiplerini bulacak Altın Karınca Ödülleri'nde, Çanakkaleli belediye başkanları ödüle ulaşabilmek için rakipleriyle yarışacak.