Erkek, Bu Paket Geçerse Türkiye Sonsuza Kadar OHAL İle Yönetilir

TAKİP ET

Erkek, Bu Paket Geçerse Türkiye Sonsuza Kadar OHAL İle Yönetilir.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek; basın mensuplarıyla bir araya gelerek; Anayasa Komisyonu'na sevk edilen anayasa değişiklik paketi, sistem ve rejim tartışmaları ile güncel konular üzerine görüşlerini paylaştı. Erkek;" bu paket geçerse Türkiye sonsuza kadar olağan üstü hal ile yönetilir" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Avukat Muharrem Erkek; basın mensuplarıyla bir araya gelerek; Anayasa Komisyonu'na sevk edilen anayasa değişiklik paketi, sistem ve rejim tartışmaları ile güncel konular üzerine görüşlerini paylaştı.
Bütün sorumluluğun Cumhuriyet Halk partisinde olduğunu dile getiren Erkek;  CHP olarak büyük bir toplumsal muhalefeti örgütleyip  bu gidişata dur diyeceğiz" dedi.
Türkiye Cumhuriyetinin tarafsız bir Cumhurbaşkanına ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen ERKEK; bu paket taraflı bir cumhurbaşkanını işaret ediyor dedi.
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen milletvekili Erkek; amaçlarının egemenliği şahsileştirmek olduğunu söyledi.
mevcut sistemin aksayan yönlerini hep birlikte değiştirmeliyiz diyen Erkek Cumhurbaşkanının yetkilerini azaltmamız lazım" dedi.
Erkek; konuşmasının devamında " bu paket geçerse Türkiye sonsuza kadar olağan üstü hal ile yönetilir" dedi.