EVLENECEKLER BU FUARI KAÇIRMASIN

TAKİP ET

'Çanakkale Evlilik Hazırlıkları 2015' evlenecek çiftlere yol göstermeye devam ediyor. Her yıl Türkiye'de 600 bin çift evleniyor bu evliliklerin yaklaşık 4000 bin'i Çanakkale'de gerçekleşiyor.

“Çanakkale Evlilik Hazırlıkları 2015” evlenecek çiftlere yol göstermeye devam ediyor. Her yıl Türkiye’de 600 bin çift evleniyor bu evliliklerin yaklaşık 4000  bin'i Çanakkale’de gerçekleşiyor.

Fuar her yıl yaklaşık 10.000 ziyaretçiyi ağırlıyor. Bunlardan yaklaşık 1000  çift  düğün ve ev hazırlığı sürecinde alış verişlerini bu noktadan yapıyor.“Evlilik Hazırlıkları Çanakkale” bu yılda 13-14-15 Şubat 2015 tarihleri arası 5. kez Kolin Hotel’de ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

 Bu güne kadar 15.000 ‘den fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik eden Evlilik Hazırlıkları , gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek 5. kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, 2015 yılında da zengin ürün ve  hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin hizmetinde olacak. Bu yıl yine farklı olarak düğün sonrası ev yada araba almak isteyen çiftler için otomobil ve inşaat firmaları fuarda olacak. üç gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler.4 yıldır evlenecek çiftlerle sektör profesyonellerini buluşturan Evlilik Hazırlıkları yaratığı ticari hacimle Çanakkale ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Evlilik Hazırlıkları , ünlü isimlerin yanı sıra fuar boyunca süren defilelerle ilgi odağı oluyor.