Ezine Belediye Başkan'ı Güray Yüksel'den Hemşerileri ve Esnafı için bir destek paketi oluşturdu

TAKİP ET

Korona Virüsüne (Covid-19 )Karşı Milli Seferberlik Oluşturulmuş Bu Süreçte Ezine Belediyesi Olarak hemşehrilerimizin,esnaflarımızın Yanında Olduğumuzu İfade Etmek İstiyoruz dedi.  

Korona Virüsüne (Covid-19 )Karşı Milli Seferberlik Oluşturulmuş Bu Süreçte Ezine Belediyesi Olarak hemşehrilerimizin,esnaflarımızın Yanında Olduğumuzu İfade Etmek İstiyoruz dedi.
 
İlçe Başkanı,Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri,Esnaf Odası Başkanı,Esnaf Kefalet Odası Başkanı,Ezine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı,Ezine Birlik Başkanı,ve Küçük Sanayi Sitesi Başkanları ile birlikte aldıkları kararlar neticesinde,

- Hiç Bir Hemşerimizin ve Esnafımızın Bu Süreçte Su Borcundan Dolayı Su Kesintisi Yapılmayacaktır.
-Sağlık Çalışanlarımız ve Tüm Kamu Personelimiz Bu Süreçte Toplu Taşıma Araçlarımızdan Ücretsiz faydalanacaklardır.

-Otogar Çıkış Ücreti İlçemizde Yerel Olarak Faaliyet Gösteren Ezine Birlik,Geyikli Seyahat ve Ticari Taksilerden İleri Bir Tarihe Kadar Alınmayacaktır.

-Akıllı Su Kartı Bulunan ve İhtiyaç Sahibi Olduğunu Beyan Eden Hemşerilerimize Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere 100 TL Su Yüklemesinin Ödemesini 4 ay Sonrasına Erteliyoruz.
-Belediyemize Kira Borcu Olan Ödeme Güçlüğü Çeken Esnaflarımıza Bu Süreçte Mağduriyet Yaşatmayacağız.
-Pazaryeri Başvurularını Tamamlayamayan Esnaflarımız İçin 30 Mart 2020-3 Nisan 2020 Tarihleri Arasında Telafi Başvuru Yapmalarına İmkan Sağlıyoruz.

-Pazaryeri Nisan Ayı Taksit Ödemesini Mayıs Ayına   1 Ay Süreli Erteliyoruz.

-Yardıma Muhtaç,65 Yaş Üzeri ve Kronik Rahatsızlığı Bulunan Hemşerilerimizin Bu Süreçte 0286 618 15 84 Numaralı Vefa Sosyal Destek Grubu Çağrı Merkezini Arayarak Talep Etmeleri Durumunda Vefa Sosyal Destek Grubu MARKET ve ECZANE Alışverişlerini Sizin İçin Yapacaktır.

#HemşerilerimizinYanındayız
#EsnaflarımızınYanındayız
#MemleketİşiGönülİşi
#SevdamızEzinemiz
#HemşehrilerimizinSağlığıBizimİçinÖnemli
#EvdeKalEzine