Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul'e Büyük İlgi

TAKİP ET

 

Çanakkale gayrimenkul sektörünün öncüsü NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul, 17 – 21 Aralık tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na katıldı. Fuarda; Çanakkale bölgesinde bulunan arsa, arazi ve gayrimenkul projeleri ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok firmanın katıldığı Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 17 -21 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul fuarda, Çanakkale’den tek katılımcı olarak yer aldı ve bölgenin tanıtımına katkıda bulundu.

Fuara, arsa, arazi ve çeşitli projeleri ile katılan NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul, Çanakkale bölgesinin son zamanlarda gördüğü yoğun ilgiye istinaden ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle İstanbul ve çevre illerinden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul ’ün Yönetim Kurulu Başkanı Nail Güler de ziyaretçiler ile birebir ilgilendi.

Standı ziyaret edenlere Çanakkale bölgesinde bulunan arsa, arazi ve gayrimenkul yatırımları konusunda detaylı bilgiler verildi.

NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul Hakkında

NG Eyvah Eyvah Gayrimenkul; müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendine ilke edinmiş güvenli ve kazançlı arsa yatırım hizmetleri sunan bir gayrimenkul kuruluşudur. Uzun yıllara dayanan sektör tecrübesi ve yatırımda uzman kadrosu ile getiri potansiyeli yüksek olan Çanakkale bölgesinde arsa yatırımı ve proje yapmak isteyen yatırımcılara ayrıcalıklı ve kaliteli hizmet vermektedir.

İstanbul'a yakın olmasının avantajının yanı sıra, Ege Denizi’nin eşsiz doğasını keyifle yaşayacağınız Çanakkale'de; konut-turizm imarlı arsalar çiftlik, bağ evi ve zeytinlik yatırımları için geniş bir yelpazede birçok alternatif sunmaktadır.