Gazeteci Cemal Oral'a saldırı olayında şok iddia… "5000 LİRA PARA YATIRILDI. 1000 LİRASINI O ALDI"

TAKİP ET

Gazeteci Cemal Oral'a saldırı olayında şok iddia…rn'5000 LİRA PARA YATIRILDI. 1000 LİRASINI O ALDI'

14 Ocak 2014 günü akşamı gazetesinden çıktığı saat 22.00 civarında evine bir kaç yüz metre mesafede, karanlıkta beliren ve elinde bir beyzboll sopası olan kişi tarafından saldırıya uğrayan gazeteci Cemal Oral davasında yeni iddialar ortaya atıldı. Kafasına ve ayaklarına çok sert darbeler alan gazeteci Cemal Oral, saldırıdan sonra Çanakkale Devlet Hastanesi’nden 14 gün iş göremez raporu almıştı.

Ancak, dava somut deliller olmadığı için kapanmıştı. Bunun üzerine gazeteci Oral yönettiği haber portalında tutanakları ve tutanaklarda açık kalan noktaları yazmıştı. O yazıya Valilik açıklaması geldikten sonra ise hiçbir gelişme kaydedilmemişti.

Olayla ilgili söylentiler halen geçerliliğini korurken ifade tutanaklarında da adı geçen bir kişinin annesinin hesabına 5000 tl yattığı idia edilmesi konuya yeni bir boyut kazandırdı. Mart ayında gerçekleştiği öne sürülen bu para yatırma iddiasında  5000 TL  nin  1000 lirasının  ise olayı gerçekleştirdiği söylenen H.A ya verildi iddaa ediliyor… Tutanaklarda adı geçen H.A bir başka suçtan cezaevinde yattığı için ifadesi Emniyet tarafından daha sonra alınmıştı.