Gelinler bu yıl daha da iddialı…

TAKİP ET

Evlilik Hazarlıkları fuarı 14. cü yılında profesyonel mankenler ve ünlü manken Şebnem Schaefer katılımıyla muhteşem defilelere imza atıyor.

 

Geleneksel hale dönüşmüş olan, Çanakkale’nin  ilk Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı 14.cü yılında da evlenecek olan çiftlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.Çanakkale şehri turizmin başkenti olmakla birlikte evlilik sektörü için de önemini arttırmakta ve yalnızca yurtiçi değil yurtdışından da evlenmek için tercih edilen bir merkez haline gelmektedir. Bu güzel şehrin öneminin farkında olan firmamız bölgede böyle bir organizasyonla ihtiyaçlara cevap vermek düşüncesinde ve amacındadır.

Evlilik Hazırlıkları Çanakkale 13-14 Nisan Kolin Hotel’de siz değerli katılımcılara ve ziyaretçilere tekrar kapılarını açıyor.Fuarın ilk yılından beri fuarı düzenleyen Arzu Türkyılmaz ve ekibinEvlilik Hazarlıkları fuarı 14. cü yılında profesyonel  mankenler ve ünlü  manken Şebnem Schaefer katılımıyla muhteşem defilelere imza atıyor. 

in gayretleri ile her yıl ziyaretçi ve katılımcıların bekledikleri ve buluştukları bir platform haline gelen Evlilk Hazırlıkları  adeta evlenecek çiftlerin bulaşma noktası olmuş.  Çanakkale  içerisinde zaten bilinmekte olan bu fuar organizasyonumuzu Çanakkale ilçeleri ve çevre illere de duyurmayı ve bölgesel olduğu kadar ulusal bir fuar haline getirmeyi de amaçlamaktadır. Değerli firmalarımızın katkılarıyla birlikte Çanakkale’nin böyle bir ulusal fuara ulaşmasının hem siz katılımcı firmalar hem de fuarı ziyaret edecek katılımcılar içinde çok faydalı olacağını düşünmekteyiz.Önceki fuarlardan farkımız gelinlik ve damat defileleriyle adete evlilik hazırlığı içinde olan evlenecek çiftlere muhteşem bir defile şöleni sunmaktır.

Bu sene defilelerimizde Gülsial  Gelinlik ve  Hülya Ergün Haute Couture  gelinlik defilelerinde ünlü Manken Şebnem Schaefer  podyuma çıkacak. Paris moda haftasında podyumun tek Türk erkek manken Emre Aydın, Serkan Sevinç kreasyonu ile podyumda olacak. Sezonun en güzel damatlıklarını  sunacak.  

Onur Kuyumculuk Sina pırlanta fuaye alanının sponsoru. Fuardaki standında takı ve mücevher setleri  sunarak gelin adaylarını  ağırlayacak.

Saç makyaj show ,düğün dansı, düğün bandosu ve defilelerle zenginleştirilmiş etkinlik ziyaretçiye ücretsiz olup tüm evlenecek çiftleri ailelerini ve Çanakkale halkını Wedding Show 2024’e bekliyoruz…

 

 

İLETİŞİM / AJANS HERA – Fikret  Türkyılmaz / 0543 305 8632