GENEL SEKRETER YEŞİLDAĞ'DAN TÜM SAĞLIK TESİSLERİNE HEMŞİRELER GÜNÜ ZİYARETİ

TAKİP ET

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Kerim YEŞİLDAĞ, 12 Mayıs Hemşireler Günü sebebiyle bağlı sağlık tesislerini ziyaret etti.

 

Hemşireler Günü sebebiyle, bağlı sağlık tesislerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim YEŞİLDAĞ, hemşirelerin gününü kutladı. 

Ziyaret edilen tesisinler inin Yönetim Ekibi  eşliğinde hemşireleri birimlerinde ziyaret ederek  çalışan tüm personelin gününü kutlayan Yeşildağ “Sonsuz sabır ve itina ile çalışarak mesleklerini icra etmeye çalışan kıymetli hemşirelerimizi Hemşireler Haftası nedeniyle çalıştıkları yerde, görevleri başında ziyaret ettik. Diğer tüm sağlık çalışanları gibi hemşirelerde sabırları, anlayışları ve sevgileriyle insan sağlığına önemli katkı sunmaktalar. Hemşirelik, insan hayatı ile yakından ilgili bir meslek, bu kutsal görevi yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum’’ dedi ve ziyaret esnasında herkese karanfil hediye ederek, çalışmalarında başarılar diledi.