"Geyikli için çok önemli yatırım sözleri aldık"

TAKİP ET

AK Parti Geyikli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Oruçoğlu, Geyikli için AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan çok önemli yatırım sözleri aldığını duyurdu.

AK Parti Geyikli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Oruçoğlu, Geyikli için AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’dan çok önemli yatırım sözleri aldığını duyurdu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Geyikli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Oruçoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan Bey ve İl Başkanımız Gültekin Yıldız Bey, Geyikli’de sürpriz bir ziyarette bulundular. Vekilimizden Geyikli için çok önemli hizmet ve yatırım sözleri aldık. Termal su, doğalgaz, sahil yolları, sağlık ocağı, zeyrinlikler için kapalı devre sulama sistemi bunlardan sadece birkaç tanesi. Ayrıca esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Çok değerli Geyikli halkımızla iç içe olduk. Halkımızın desteği ile her geçen gün yeni umutlar yeşeriyor ilçemizde beldemiz adına.”

geyikli bülent turan mevlüt oruçoğlu ak parti