Gıda Bankasının bağış kutuları Anafartalar Markette

TAKİP ET

Gıda Bankasının  bağış kutularını Anafartalar Market Sahibi Sayın Şahin BEKTAŞ'a teslim edildi. Tüm Şubeleri ile  Gıda bankasına destek vereceğini ifade eden Şahin Bey'e plaket veren  Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Burçin UZUNCA takdim ederek teşekkürlerini ifade etti.

Umurbey Belediyesi ve Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği, Çanakkale’de ’gıda bankası’ Temel gıda malzemeleri, giyim ve eşyaların bulunduğu  markette, para geçmiyor. Derneğe müracaat edecek ihtiyaç sahibi aileler, kendilerine verilen limit tutarınca her ay temel gıda malzemelerini bu marketten temin edebilecekler.
Aynı zamanda anlaşmalı marketlerde gıda bankası kutularından koyulacağı. Vatandaşlar, alışverişlerinden kalan para üstünü, bozuk paraları ‘Gıda bankasına vermek istiyoruz’ dediklerinde marketten bir fiş alıp bu kutulara atacaklar. Ne kadar para toplanmış, ne kadar fiş toplanmış, onun karşılığında o marketten mal alıp yine ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak”  Gıda Bankasının  bağış kutularını Anafartalar Market Sahibi Sayın Şahin BEKTAŞ'a teslim edildi. Tüm Şubeleri ile  Gıda bankasına destek vereceğini ifade eden Şahin Bey'e plaket veren  Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Burçin UZUNCA takdim ederek teşekkürlerini ifade etti.