Gider, Kepez Teşkilatına övgüler yağdırdı

TAKİP ET

AK Parti Kepez Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu mahalle teşkilatları ile tanışma toplantısına katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi sonrası ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

AK Parti Kepez Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu mahalle teşkilatları ile tanışma toplantısına katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi sonrası ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Gider, bu zor dönemde tek bir cephe de değil bir çok cephede savaştıklarını ve bu cephelerden birinin içlerindeki FETÖ belasını olduğunu belirtti.
Çanakkale Merkez’e bağlı Kepez Beldesinde AK Parti Kepez Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu mahalle teşkilatları ile tanışma toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider katıldı. Toplantıda AK Parti Kepez Belde Teşkilat Başkanı Alper Altınok, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile mahalle teşkilatları hazır bulundu. Toplantıda AK Parti Kepez Belde Teşkilat yönetimi ile mahalle teşkilatlarının çalışma programları ile fikir alışverişinde bulunulurken, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de ülke gündemini değerlendirdi.
Milletvekili Ayhan Gider, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi sonrası ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Bu zor dönemde tek bir cephe de değil bir çok cephede savaştıklarını ve bu cephelerden birinin içlerindeki FETÖ belasını olduğunu belirten Ayhan Gider, “40 sene içimizde iyi sabretmişler. Bu iktidarda Cumhurbaşkanlığı bombalandı, meclis bombalandı, hepimiz meydanlardaydık, hiçbirimiz kaçmadık, meclisteydik. Canla başla bu mücadeleyi veren bir iktidarız. Bu parti milletimizin partisidir. Liderimiz ve önderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz canla başla milletimize sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğiz.İçte ve dışta bize karşı olanlar da mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmasının devamında AK Parti Kepez Belde Teşkilatına da övgüler yağdıran Milletvekili Ayhan Gider, “AK Parti Kepez Belde teşkilatı çok dinamik. Çanakkale’de AK Parti teşkilatlarına da ayrı bir enerji kattı. Bu ekibin sadece Kepez sınırlarında kalmaması İlçe ve Beldeleri mutlaka ziyaret etmeleri gerekiyor. Önümüzdeki Referandum süresinde çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bu süreçte Kepezden de beklentilerimiz oldukça yüksek” şeklinde konuştu. Konuşmasının sonunda partililere Anayasa ve Başkanlık sistemi hakkında da bilgi veren Gider, partililer tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.