Gültekin Yıldız'Kimse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adına rajon kesme hakkına sahip değildir"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ'ın Ankara'da ikna çabaları sürerken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız Ankara'dan saat 23.10 itibarıyla yaptığı paylaşımda Çanakkale'de tartışılan isim Burak Balık için gençlik kolları başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Gençlik Kolları Başkanının ataması ile ilgili tartışmalar sürerken  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız’ın Ankara’dan saat 23.10 itibarıyla “AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanımız Burak Balık atanmış olup kendisine görevinde başarılar diliyorum” açıklamasını yapması dikkat çekti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız , Çanakkale’de kongrenin ertelendiği  yönündeki haberlere rağmen  sosyal medya hesabı üzerinden saat 23.10’da “Sosyal medya üzerinden atama kararı üzerine Burak Balık'ı hedef alan asılsız paylaşımları doğru bulmadığımı, kimsenin başka bir insanı özellikle genç bir kardeşimizi özel yaşamıyla yargılama hakkına sahip olmadığını ifade etmek istiyorum. Düşünce ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşmayan her türlü eleştiriye açık olduğumuzun ve bu tür konuların konuşulması gereken yerlerin sosyal medya değil parti binaları ve danışma meclisi toplantılarımız olduğunun bilinmesini istiyorum. Zaman ikilik yaratma değil iri olma diri olma zamanıdır. Aday olmak herkesin hakkıdır ama kim görev aldıysa bizim başkanımızdır, aday olan kardeşlerimizle birlikte tüm teşkilatımız sonuna kadar arkasındadır” açıklamasını yapması dikkat çekti.

Yıldız, “AK Parti Çanakkale'de Milletvekilleriyle , İl ve İlçe Başkanlarıyla , Kadın ve Gençlik Kollarıyla, Mahalle Teşkilatıyla ve on binlerce üyesiyle bir bütündür.Lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , hedefi güçlü Türkiye, güçlü Çanakkale'dir. Kimse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adına rajon kesme hakkına sahip değildir”