GÜN, BİRLİK OLMA, ACILARI PAYLAŞMA VE YARALARI SARMA GÜNÜDÜR

TAKİP ET

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi İ.Berkin Karaca, Aydoğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan ve Borsa üyesi Kurular Yem firma sahibi Emrah Kuru Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'i makamında ziyaret etti. 

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi İ.Berkin Karaca, Aydoğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan ve Borsa üyesi Kurular Yem firma sahibi Emrah Kuru Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti. 

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konukları ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Başkan Deniz “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile bağlı oda ve borsalar olarak, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz.

Konut Seferberliği Başlatıyoruz.

TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la gerçekleştirdiği istişare sonucu TOBB çatısı altında oda ve borsaların katılımıyla 'Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası' başlatılmıştır. 

Üyelerimizi,  kadın ve genç girişimcilerimizi ve hayırsever vatandaşlarımızı başlattığımız bu konut seferberliğine katılmaya davet ediyoruz. Her oda ve borsamız, her firmamızın imkânları ölçüsünde bu kampanyaya destek vereceğine gönülden inanıyoruz." dedi.

Başkan Deniz ayrıca “Milletimiz bu büyük felakette acıları paylaşmanın, birlik olmanın ve dayanışmanın ne demek olduğunu bütün benliğiyle hissetti. Daha önce ifade ettiğimiz gibi; felaketin boyutu büyük olduğu için yardımların da sürdürülebilir olması çok önemli. Çanakkale iş dünyası olarak Birliğimiz öncülüğünde başlattığımız nakdi yardım kampanyası devam ediyor. Yine TOBB’un başlattığı konut kampanyasına da imkânlarımızın el verdiği en üst seviyede destek olmaya, orada sıcak bir yuvaya muhtaç insanlarımızın bu ihtiyacını elimizden geldiği ölçüde gidermeye azami gayret göstereceğiz. Gün, birlik olma, acıları paylaşma ve yaraları sarma günüdür." dedi.