''Halil Zahit Mert Küçükkuyu'da ezber bozuyor...''

TAKİP ET

20 Ocak'ta Çanakkale'de düzenlenen 'Aday Tanıtım Toplantısı' ile Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesi Ak Partinin Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılan TARİŞ Başkanı Halil Zahit Mert seçim çalışmalarına devam ediyor.

20 Ocak’ta Çanakkale’de düzenlenen “Aday Tanıtım Toplantısı” ile Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesi Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılan Tariş Başkanı Halil Zahit Mert seçim çalışmalarına devam ediyor.

Halil Zahit Mert’in Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasından sonra belde teşkilatı yeni belde binasını kalabalık bir vatandaş katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açtı. Ardından belediye başkan adayı Halil Zahit Mert yerel seçime kadar belirlemiş olduğu yol haritasını ekibiyle beraber uygulamaya başladı. Yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği aile ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden de Küçükkuyulu hemşehrileri ile fikirlerini-projelerini paylaşan Mert, bundan böyle her hafta Facebook hesabından canlı yayınla Küçükkuyulu seçmenlere ulaşacak.  ‘’Halil Zahit Mert’le Mertçe Muhabbet’’ programının ilk yayını 7 Şubat 2018 Perşembe günü, Küçükkuyu’nun Küçükçetmi köyünden canlı yayında izleyicilerle buluştu ve büyük bir ilgi gördü. Oldukça rüzgarlı ve soğuk bir havada,  internet üzerinden gerçekleşen canlı yayında gazeteci-yazar ve TRT spikeri Handan Demiralp’in sorularını cevaplayan Halil Zahit Mert:        

‘’Ben herkesin yaptığından farklı şeyler yapmak ve klasik seçim kampanyası ezberlerini bozmak istiyorum. Bilhassa şu sıralar havalarda uçuşan ve gerçekleşmesi mevcut şartlarda neredeyse olanaksız olan hayali vaatlerle işim yok benim, gerçekleştirebileceğim, yapabileceğim işlerin sözünü veririm, milletin gözünü boyamak için imkansız vaatlerle kimseyi oyalamam çünkü bu seçim de yapılıp bitecek. Neticesi her ne olursa olsun, ertesi gün herkes gene yüzyüze bakacak. Ben belediye başkanı seçilirsem eğer; o yüzlere başım dik, alnım ak bakmak isterim. Oy avlamak adına ve makam hırsı ile yerine getiremeyeceğim sözler vermek bana göre değil, bugün ne diyorsam yarın da onu söyleyebilmeliyim. Bu nedenle; yerine getiremeyeceğim 20 vaatte bulunmaktansa gerçekleştirebileceğim 5 projeden bahsetmek bana daha ahlaki ve adil geliyor. Herkes dergilerde, gazetelerde, TV kanallarında projelerini anlatıp seçmenden oy istiyor, tamam ama ben bizzat kendi sosyal medya hesabımdan canlı yayınla herkese ulaşabileceğimi düşündüm, ekibimle paylaştım, herkesten destek alan bu fikri hayata geçirdik ve bunun ilkini annemin köyü olan Küçükçetmi’den gerçekleştirdik. Gayet doğal, olduğumuz gibi, içten bir sohbetle binlerce kişiye ulaştık, aldığımız geri dönüşlerden anlıyoruz ki hedefimize ulaştık. Her hafta Küçükkuyu’nun başka bir yerinden ve olabildiği kadar doğa içinde, açıkhavada gerçekleştireceğimiz canlı yayınlarla seçime doğru gideceğiz. Vatandaşların bize ilettiği soruları-sorunları değerlendireceğiz, çözümler üzerine konuşacağız. Küçükkuyu’yu dinliyorum, her kapıyı çalıyorum, herkese kulak veriyorum, belirlediğim konu başlıkları üzerinden söyleyeceğim çok şey olacak. Çok yoğun bir tempo içinde, memleketim Küçükkuyu’nun faydası için koşturmaktan şikayetçi değilim. Harika ve profesyonel bir ekibim var, az ama öz, alanında uzman ve başarılı kişilerle yolumuza devam ediyoruz. İnşallah hayırlısı olur, Küçükkuyu geleceğine oy verecek, bütün gayretimiz o gelecek için zaten.” dedi.

Meclis Üyeleri Belirlendi

Ak parti Küçükkuyu Belde Teşkilatı Yerel seçimlere katılacak olan meclis üyelerinide belirledi. Tamamı Küçükkuyu’nun sevilen ve tanınan isimleri arasından seçilmiş olan 11 kişilik listeyi Belde başkanı İsa Kırık Facebook sosyal medya hesabından paylatı.