Hangi "Karadağ" il başkanı ???

TAKİP ET

4 Şubat Pazar günü, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen açık bir mektup yazıp şahsıma ait internet sitemden yayınladım.

4 Şubat Pazar günü, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen açık bir mektup yazıp şahsıma ait internet sitemden yayınladım. Her haberimde olduğu gibi, bu mektupta tamamen tarafsız, doğruları yansıtan ve gerçekleri yansıtan bir metin olduğu gibi, ulaşması gereken kişi sadece ve sadece Sayın Cumhurbaşkanımızdı. Yazı yayına girdiği andan itibaren binlerce kişi tarafından okunmuş, çeşitli tenkitler almış, bazı kesimlerce de şahsım tebrik edilmiştir.  Ancak, yazıyı okuyup telefonuma ulaşamayan ve bana yakın kişilere ulaşmaya çalışan, kağıt üzerinde olmayan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Sayın Cuma Karadağ, Allah beni değil kağıt üzerinde AK Parti Çanakkale İl Başkanı olan eşiniz Yeşim Karadağ hanımefendiyi ıslah etsin.  Neden mi?? - Ben bu kentte görev yapan bir gazeteciyim. Referandum seçimlerinde görev yapmak için bir programda şahsıma "nereden bulduğunuz bu şerefsizi, çingeneyi..?" dediği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'deki programında "Özür dilenmesi gereken bir toplum varsa hükümet adına ve devletim adına Roman vatandaşlarımdan özür diliyorum" derken kağıt üzerindeki İl Başkanı Yeşim Karadağ, bu cümleyi şahsıma kullandığı için "Allah Onu Islah Etsin.." - Henüz partiye 1 aylık üye iken, elinde 60 üyenin dosyası ile partiye İl Başkanlığı makamına gelen kentin tanınmış işadamlarından biri olan ve yanında Erdem Alagök'ün bulunduğu kişiyi adeta "vaktim yok" diyerek gönderdiği için "Allah Yeşim Karadağ'ı" ıslah etsin.. - "Partinin parasını istediğime harcarım, istediğimle çalışırım, istediğime iş veririm" dediği için ve bir çok işi adı taciz tecavüz davalarında sanık olarak geçen Göksel Acaray'a verdiği için "Allah Onu Islah Etsin.." - Akşam partinin eski yöneticilerinden Murat Tek’i arayıp kravatını tak diyen, sonra da Bülent Turan senin önünü kesiyor diyen zihniyeti de Allah ıslah etsin
- Cumhurbaşkanının Çanakkale'deki temsilcisi olan Sayın Yeşim Karadağ'ın bir tacizci ile aynı fotoğraf karesinde yer almasını, Çanakkaleli bir gazeteci olarak kendisine yakıştıramıyorum. Bunun için de "Allah onu ıslah etsin.." - Temsil ettiğim makam yerine tüm mesaisini kendi ofisinde geçirip kendi yandaşları için plan proje çalışmalarında bulunduğu için "Allah Yeşim Karadağ'ı ıslah etsin.." - Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan, hiçbir il başkanın kullanmadığı ve kullanım hakkı yasalarla belirlenen "çakar lambalı" özel araçlara bindiği için, vatandaşa yolda yürürken selam bile vermeyen kağıt üzerindeki İl Başkanını "Allah Islah Etsin.." - Evet, şimdi soruyorum Sayın kağıt üzerinde AK Parti İl Başkanı Olmayan Cuma Karadağ, Allah kimi ıslah etsin ???