Hizmet İçin Bir Araya Geldiler

TAKİP ET

Çanakkale'de AK Partili belediye başkanları,  AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile İl Başkanı Naim Makas'la bir araya geldi.


Çanakkale’de AK Partili belediye başkanları,  AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile İl Başkanı Naim Makas’la bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ile birlikte Çanakkale’de AK Partili belediye başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, yerel yönetimlerin politikaları ve yaptıkları çalışmalar konuşuldu. Devam eden projelerinde görüşüldüğü toplantıda, belediyelerin açılış ve temel atma törenleriyle birlikte ilçe ve beldelerde projeler hayata geçirilmeye devam edileceği belirtildi. Toplantı sonrasında Belediye Başkanları, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a destekleri için teşekkür ederken, Turan ise Çanakkale’nin büyümesi için parti ayırt etmeksizin destek olacaklarını dile getirdi.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkanları