İskenderoğlu Cuma Pazarı esnafını ziyaret etti

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, Cuma Pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, Cuma Pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Pazar girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan İskenderoğlu, pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çekildi. 


AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Cuma Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazara girişinde partililer ve vatandaşlarca coşkuyla karşılanan İskenderoğlu, kurulan stantta vatandaşlara pişi ikram etti. Daha sonra pazar esnafını ziyaret eden ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşen İskenderoğlu, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler vererek destek istedi. Sıcak diyalogların yaşandığı Pazar ziyareti sonrası bir açıklama yapan İskenderoğlu, “Biz, sadece seçim zamanı değil, hemen hemen her hafta merkez veya ilçelerimizde pazarlarımızı ziyaret ediyor, esnafımızla vatandaşımızla görüşüyoruz. Bu hafta Cuma Pazarı'nda esnafımız, vatandaşlarımız ve gençlerimizle birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Onların istek ve taleplerini dinlerken, çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Hemşehrilerimizin Türkiye Yüzyılı'na hazır olduğunu gördük" diye konuştu.

İskenderoğlu'na Cuma Pazarı esnaf ziyaretine AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Alperen Uysal, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl ve İlçe Yöneticileri ile partililer eşlik etti.