İskenderoğlu; "Helallik istiyorum"

TAKİP ET

Resmi olmayan sonuçlara göre Eski AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

İskenderoğlu, yapmış olduğu paylaşımda, “11 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın seçim beyannamemizi açıklamasıyla resmen başlayan seçim sürecimizi dün itibariyle noktaladık. Daha önce de söylediğimiz gibi, milletin iradesi başımızın üstündedir.

Bu sonuçla, 5 yıllık Milletvekilliği sürecimizi de noktalamış olduk.

 

Yeni seçilen Milletvekili arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize bu sonuçların hayırlı olmasını dilerim.

Görev süremiz boyunca her zaman Çanakkale’mizi, hemşehrilerimizi önceleyerek çalıştık.

Mümkün olduğunca şehrimize yatırım yapmaya, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak hizmetleri sunmaya gayret gösterdik. Çanakkale’mizin gelişmesi ve büyümesi yönünde nokta kadar emeğimiz geçmişse helali hoş olsun.

Dün olduğu gibi bundan sonra da partimizin ve sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde çalışmaya, ülkemize, Çanakkale’mize ve hemşehrilerimize elimizden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğiz. 5 yıllık görev sürem boyunca, hizmet etmekten büyük onur duyduğum başta Çanakkaleli hemşehrilerimize, destek veren kıymetli Partililerimize , yol arkadaşlarımıza, il başkanımız, İlçe ve Belde Başkanlarımız,Belediye Başkanlarımız,yöneticilerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza ,üyelerimize teşekkür ediyor, helallik istiyorum.

Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda çok büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışmalarımıza başlıyor, tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.