İSKENDEROĞLU'NDAN 19. YIL MESAJI

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti'nin kuruluşunun 19. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. İskenderoğlu, mesajında;

“AK dava yolculuğumuza başladığımız 14 Ağustos 2001 tarihinde, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek kutlu hareketin ilk adımlarını attı. Milletimizin teveccühüyle, ilk seçimde iktidara gelen AK Parti, aradan geçen 19 yılda ‘Güçlü ülke Türkiye’ parolasıyla hem içeride hem dışarıda emin adımlarla yürüyüşünü devam ettiriyor. 

Bugünkü Türkiye, eski Türkiye değil!..

IMF kapılarında el pençe divan duran, AB üyeliği kozuyla hem dış hem iç politikası bazı güçlerce dizayn edilen, her türlü dayatmaya boyun eğen Türkiye, bugün bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. Dış politikada, kendine biçilen rolü değil bölgenin istikrarı ve ülkenin milli çıkarları neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket eden, içeride ‘Yerli ve milli’ sloganıyla dışa bağımlılığı en aza indirecek atılımlar yapan, sadece kendi milletinin değil, mazlum ülkelerin de umudu haline gelen bir Türkiye hedefledik, başardık. Çünkü biz kurulduğumuz günden bugüne kalbimizi ortaya koyarak inandığımız yolda yürüdük, yürümeye devam edeceğiz.

AK Parti ile birlikte 19 yıldır millete efendi olma dönemi bitti ve millete hizmet dönemi başladı. Ne mutlu ki “biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” diyen bir liderin, bir davanın neferiyiz.

Bu duygu düşüncelerle partimizin 19. yıldönümünü kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK sevdayla dolu nice yıllara.” dedi.